Organisatie

Het Balanske
Het Balanske is een uniek vrijetijdszorgcentrum waar gezinnen met een persoon met een handicap zich kunnen ontspannen en hun vrije tijd op een aangename en zinvolle manier kunnen doorbrengen. Het centrum biedt een grote verscheidenheid aan vrijetijdsactiviteiten voor personen met een handicap, ongeacht de aard van de handicap.

Functieomschrijving

Als coördinator in het Jeugdwerk staat u in voor: o Coördinatie en administratie van de speelpleinweken. o Aantrekken, opleiden en ondersteunen van animatoren, hoofd-animatoren en vrijwilligers. o Beheer van de website en facebookpagina. o Coördinatie van andere vrijetijdsactiviteiten voor personen met een beperking (voorbeeld: cybersnoezel, Move!)

Profiel

U hebt een bachelordiploma in een sociaal of menswetenschappelijke richting behaald. U hebt een grote affiniteit met jeugdwerk en/of ervaring in het werken met personen met een beperking. U bent minimaal in het bezit van een attest hoofdanimator in het jeugdwerk. Een attest als instructor in het jeugdwerk geeft een extra troef bij uw sollicitatie. U bent flexibel en bereid om regelmatig tijdens het weekend en/of ’s avonds te werken. U bent creatief en motiverend naar anderen toe. U werkt graag samen met andere collega’s, vrijwilligers en ouders.

Aanbod

Er wordt een voltijds contract (38u per week) aangeboden van één jaar. Na een gunstige evaluatie volgt een contract van onbepaalde duur. Verloning volgens PC 329.01, barema B1C. Indiensttreding: midden april 2017.
Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Vlaams-Brabant