Voltijds


Organisatie
Marres Projects
tage/onderzoeksproject Marres Projects en Bureau Europa Marres Projects en Bureau Europa
Functie

tage/onderzoeksproject Marres Projects en Bureau EuropaMarres Projects en Bureau Europa bieden van september tot en met november 2013 een stage/onderzoeksplaats aan voor bachelor, master studenten en afgestudeerden in de culturele sector.
Marres Projects, Bureau Europa en Camille Oostwegel ChâteauHotels&-Restaurants, zijn een samenwerking aangegaan in de vorm van een cultureel onderzoek. Dit project met de naam Verhalen Verbeeld concentreert zich in eerste instantie op de geschiedenis van het landgoed WinselerHof in Landgraaf, een 16e-eeuwse carréboerderij die vanaf 1985 door Camille Oostwegel volledig is gerestaureerd en ingericht als hotel en restaurant.

De geschiedenis van deze plek wordt met behulp van het studenten-onderzoek in kaart gebracht. De resultaten van deze onderzoeksfase vormen het uitgangspunt voor een groep kunstenaars, ontwerpers, filosofen en historici die in de diverse fasen van het project aan de slag gaan met de geschiedenis en de landschappelijke waarden van het gebouw en het omringende gebied.Marres is een presentatie-instelling voor hedendaagse cultuur. Bureau Europa is een platform voor architectuur. Beide zijn gevestigd in Maastricht.


Wij zoeken studenten of afgestudeerden die het interessant vinden om historisch onderzoek uit te voeren en affiniteit hebben met het onderwerp erfgoed en met de regio.
Profiel
Aanbod
Solliciteren
Contactpersoon: kirsten.weijs@marres.org
Reageren voor: 31/07/2013

Je motivatiebrief en curriculum Vitae kunnen tot 1 augustus 2013 worden opgestuurd naar Kirsten Weijs:
kirsten.weijs@marres.org. 

 Kijk voor meer informatie op: www.marres.orgwww.bureau-europa.nl of www.chateauhotels.nl.