Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Zonzo Compagnie
Zonzo Compagnie is internationaal trendsetter op vlak van avontuurlijke muziekprojecten voor kinderen. Dat doen we met BIG BANG Festival, een avontuurlijk muziekfestival dat reist door Europa en elk najaar in Antwerpen (deSingel & hetpaleis), Brussel (BOZAR) en Gent (De Bijloke) neerstrijkt. We maken ook zelf voorstellingen die op een bijzondere manier muziek als uitgangspunt nemen: intrigerende componistenportretten, wonderlijke klankinstallaties, prachtige songs, steeds in combinatie met een indrukwekkende multimediale setup. In Antwerpen organiseert Zonzo Compagnie ook BIG BANG BUURT, een mini-versie van het festival in samenwerking met kleinere cultuurhuizen, en Muzieklabyrint, een parcours langs interactieve klankinstallaties in hetpaleis.
Meer info: www.zonzocompagnie.be & www.bigbangfestival.be
Functie
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor hulp ter voorbereiding van en tijdens onze activiteiten in Antwerpen, Brussel en Gent.
Taken:
-rondbrengen affiches, flyers & brochures
-flyeren
-hulp bij inkleding
-hulp bij publieksbegeleiding
-afnemen van publieksbevragingen
-permanentie bij verschillende activiteiten
-hulp bij begeleiding van onze BIG BANG ambassadeurs
Profiel
Heb jij een hart voor muziek én voor kinderen?
Wil jij deel worden van het BIG BANG avontuur en de Zonzo familie?
Aanbod
Een vrijwilligersvergoeding & de kans om een uniek festival van dichtbij mee te maken en tussendoor enkele voorstellingen mee te pikken
Solliciteren
Contactpersoon: Ellen De Bruyne
Reageren voor: 02/09/2019

Neem contact op via ellen@zonzocompagnie.be