Organisatie

JEF
JEF (de fusie organisatie van Het Jeugdfilmfestival, Jekino en Lessen in het donker) zoekt een nieuwe zakelijk medewerker met focus op personeelsbeleid. JEF houdt zich bezig met alles wat met jeugdfilm te maken heeft: JEF maakt eigenzinnige en kwaliteitsvolle jeugdfilms beschikbaar voor een breed en divers publiek in onderwijs en vrije tijd. JEF gaat jaarlijks uit z’n dak tijdens een jeugdfilmfestival (in Antwerpen, Brugge, Gent en Kortrijk). Bij JEF vinden kinderen en jongeren een plek om samen film te creëren, te beleven en kritisch te bekijken. JEF neemt een actieve rol op in het beleid en de (inter)nationale filmsector, en zet in heel zijn werking ‘voor en door jongeren’ centraal. En JEF stimuleert regisseurs en scenaristen om mee te bouwen aan een Vlaamse jeugdfilmcultuur. Meer inhoudelijke informatie over de werkingen zijn terug te vinden op www.jeugdfilmfestival.be, www.jekino.be en www.lesseninhetdonker.be.

Functieomschrijving

Je volgt het personeelsbeleid op: - Je werkt het personeelsbeleid uit en volgt de sociale wetgeving op. - Je zorgt voor de personeelsadministratie (aanwervingen, contracten, loonbetalingen) - Je bent het aanspreekpunt voor het personeel en het sociaal secretariaat. - Je volgt mee de financiën op: - Je zorgt ervoor dat, in samenwerking met een collega, de boekhouding vlot verloopt (facturatie en betalingen). - Je bereidt tussentijdse financiële resultaten voor.

Profiel

- Je bent zeer nauwkeurig, gestructureerd en planmatig. - Je bent empathisch en hebt een luisterend oor. - Je bent enthousiast, pragmatisch en oplossingsgericht. - Je hebt kennis van personeelsbeleid en bent bereid om bij te scholen. - Je hebt een basiskennis boekhouding. - Je hebt 2 jaar relevante ervaring. - Je hebt een degelijke kennis van het Nederlands en het Engels. - Je kan vlot overweg met het software pakket van Microsoft Office.

Aanbod

- Een voltijds contract van onbepaalde duur. - Een gevarieerde, flexibele en interessante job in de culturele sector. - Een leuke werkplek op het Antwerpse Zuid. - Maaltijdcheques, volledige eindejaarspremie en een fietsvergoeding. - Gewenste indiensttreding: januari 2018 (en indien mogelijk zelfs vroeger).
Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen