Voltijds Tijdelijk


Organisatie
Co-Vibes
Als jonge enthousiastelingen zetten we onze frisse blik en experimentele mindset in bij organisaties die op een flexibele manier hun (tijdelijke) talentnood willen oplossen en de dynamiek in hun projecten hoog willen houden.
Functie
Je krijgt de verantwoordelijkheid over je eigen project bij verschillende externe klanten, in domeinen als marketing en communicatie, HR, service ontwikkeling en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Je kan hierbij genieten van de ondersteuning van ons complementair team waar samenwerken centraal staat.

Je bouwt mee aan het verhaal van de start-up Co-Vibes op vlak van communicatie, sales, marketing, bedenken van nieuwe diensten,...
Profiel
Pas afgestudeerde masters of bachelors: we zoeken geen specifieke diploma's, wel talenten die kunnen bijdragen aan onze uitdagingen.

Een lerende en experimenterende mindset: leren en grenzen verleggen vormen bij ons de sleutel tot succes om zowel op professioneel als persoonlijk vlak snel te groeien.

Een kritische blik en een grote gedrevenheid: de status quo in vraag stellen en volledig gaan voor hoogkwalitatieve resultaten, daar krijgen wij energie van.
Aanbod
Samen met andere hoogopgeleide, jonge starters 6 maanden lang leren en experimenteren in ons zelfsturend topteam.
Solliciteren
Contactpersoon: The Young Vibes
Reageren voor: 20/08/2018

Via onze website https://co-vibes.com/jobs/