Deeltijds Vast


Organisatie
JEF
JEF is dol op jeugdfilm. JEF brengt eigenwijze, supergoeie films in de zalen, bij jou thuis en op school. Maar JEF is ook meer dan film. JEF is een festival. JEF is er voor en door kinderen en jongeren en nodigt hen uit om mee te doen aan workshops, te experimenteren met nieuwe media en zelf films te maken. JEF is een aanspreekpunt voor iedereen die professioneel te maken heeft met jeugd, film en nieuwe media, in de klas of in de vrije tijd. En JEF stimuleert regisseurs en acteurs om werk te maken van meer Vlaamse jeugdfilms.
Functie
Ben je een filmmaker met een hart voor kinderen en jongeren? Heb je zin om dit najaar workshops te begeleiden met kinderen en jongeren van 6-14 jaar? Woon je in Oost- of West-Vlaanderen? Dan is deze vacature iets voor jou!

Je begeleidt workshops en installaties in scholen, culturele centra en bij vertoners in -voornamelijk- de regio Oost- en West-Vlaanderen. Met voorkeur start je met een workshopreeks van eind september tot eind november.
Je ontvangt van ons op voorhand een uitgebreide handleiding en draaiboek. Hierin krijg je ook ruimte voor eigen inbreng.
Je bent verantwoordelijk voor de opbouw en afbraak van de workshops en de installaties. Het materiaal wordt door JEF op locatie geleverd.
Je bent het gezicht van JEF. Je vertegenwoordigt JEF bij publiek en partners.
Profiel
Je bent gepassioneerd in het maken van films, documentaires, vlogs, animaties, VR of andere verschijningsvormen van film.
Je hebt ervaring met het begeleiden van groepen kinderen en jongeren (in het jeugdwerk en/of onderwijs).
Je hebt een groot hart voor kinderen en hebt veel geduld.
Je woont in Oost- of West-Vlaanderen.
Je bent niet bang om te werken met allerlei audiovisueel materiaal. Je kan goed aan de slag met technologie.
Je bent flexibel qua tijdsbesteding (werkweek en weekend) en locatie. De activiteiten gaan immers door op verschillende locaties.
Je kan zelfstandig werken, bent enthousiast en hebt een echte hands-on mentaliteit.
Je hebt een rijbewijs en een auto.
Aanbod
Een leerrijke job als freelance workshopbegeleider met veel kansen tot netwerkmomenten.
Een flexibele job waar je jouw planning zelf mag bepalen, maar het is een pluspunt als je beschikbaar bent van eind september ‘19 t.e.m. eind november ‘19.
Een vergoeding via Tentoo of zelfstandig, met reële onkostenvergoeding voor woon-werk verkeer.
Begeleiding en coaching van JEF.
Veel filmplezier met kinderen en jongeren
Solliciteren
Contactpersoon: Marjolein
Reageren voor: 05/08/2019

Zie je deze uitdaging zitten? Mail dan vóór 05/08/2019 jouw CV, motivatiebrief en een link naar je artistiek werk naar meerdanfilm@jeugdfilm.be . Op 20/08/2018 plannen we sollicitatiegesprekken in Brugge. Gelieve deze datum vrij te houden. Jouw motivatie is voor ons belangrijker dan je geslacht, afkomst, leeftijd of geaardheid.