Profiel

 • Je bent in het bezit van een diploma hoger secundair onderwijs.
 • Je steekt graag de handen uit de mouwen en bent in goede conditie
 • Je geeft op een enthousiaste manier leiding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
 • Je kan organiseren en overzicht bewaren. (de combinatie kwetsbare cliënteel met de arbeidsattitude van je medewerkers is zeker een uitdaging)
 • Je hebt een oog voor veilig werken en kan dit ook overbrengen op je team.
 • Je bent praktisch en oplossingsgericht.
 • Een ikea meubel zonder handleiding schrikt je niet af.
 • Je beschikt minimum over een rijbewijs B. Bij afwezigheid van onze chauffeurs rij je zelf met onze B-vrachtwagen.
 • Je hebt een oog voor kunst en kitch en kan de verkoopbaarheid van materialen (tijdens een inboedel) inschatten.
 • Je legt makkelijk contact met een divers publiek: kwetsbaardere doelgroepen, onze eigen medewerkers met hun persoonlijk bagage maar ook maatschappelijk werkers van verschillende OCMW's, medewerkers van sociaal verhuurkantoren, externe firma's
 • Je kan zowel zelfstandig als in een team functioneren.
 • Je maakt graag deel uit van een ploeg collega-werkbegeleiders waar elke dag iets nieuws te beleven valt.

Organisatie

De Krinwinkel Zuiderkempen

Klus en verhuis is een tewerkstellingsproject van vzw Milieu en Werk/De Kringwinkel Zuiderkempen. Wij organiseren binnen het kader van Lokale Diensten Economie dienstverlening bij gemeentes binnen de regio van de Zuiderkempen. Onze ploeg bestaat uit een 10 tal medewerkers met afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Samen met hen organiseren we een verhuis en inboedeldienst, werken we in tuintjes en voeren we schilderopdrachten uit.

Aanbod

Een uitdagende voltijdse functie (38u/week) binnen een ploeg met goesting.


 • Een bediendencontract van onbepaalde duur… Omdat we eerst zeker willen zijn dat je de juiste persoon op de juiste plaats bent, starten we met een contract bepaalde duur.
 • Een salaris in functie van je kennis/ervaring (basisloon volgens PC 327.01 cat. 4)
 • Geen ervaring in de sociale economie… wij nemen de helft van de nuttige anciënniteit graag over.
 • Je salaris wordt aangevuld met extralegale voordelen, waaronder maaltijdcheques- fietsvergoeding én personeelskorting binnen de Kringwinkel Zuiderkempen.
 • Twintig vrije dagen om je uit te leven. Aanvullend CAO verlof volgens leeftijd.
 • Plaats van tewerkstelling: Kamergoor 19,2200 Herentals. (regio Umicore Olen)
 • Voltijds werkregime van maandag tot vrijdag, 9u tot 17u.

Technische onderlegdheid is bijkomend op motivatie en attitude. Laat je je hierbij dus niet afschrikken om te solliciteren.

Functieomschrijving

Je organiseert een verhuis en stuurt hierbij een ploeg medewerkers aan. Voor meerdere ocmw's uit de regio bieden wij een verhuisdienst aan voor hun kwetsbaarste burger. Een verhuis op maat wordt door ons voorbereid, georganiseerd en uitgevoerd.


Je organiseert het volledig leegmaken van een woning (inboedel) waarbij je afval van herbruikbare spullen scheidt. Voor een breder cliënteel bieden we een inboedelservice aan. Je maakt woningen leeg waarbij herbruikbare spullen naar De Kringwinkel gaat en afval wordt verwerkt. Ook dit doe je met een ploeg dynamische medewerkers.


Je zet je actief elke dag opnieuw in voor je medewerkers. Je begeleidt hen door hun dagelijkse taak en dus in hun dagelijkse leven! Lokale Diensten Economie voorziet een doorstroomverplichting naar het normale economisch circuit op 5 jaar. Jij werkt samen met je medewerkers aan hun werkvermogen, arbeidsattitude, inzet, competenties,… en ontwikkeld zo hun kansen op de arbeidsmarkt.


Je bereidt kleine klussen in woningen voor. Tussen de grotere opdrachten voer je kleine klussen in woningen van OCMW-cliënteel uit. (dakgoten reinigen, afvoer ontstoppen, ..


We verwachten niet dat je een nieuwe velux-raam kan steken of een elektriciteitskast kan vervangen. Wel verwachten we dat je verlichting kan vervangen, een schilderijtje kan ophangen of een muurtje schilderen.


Je bent sterk in het maken van een connectie met mensen.
In het uitoefenen van je functie kom je in contact met mensen alle slag, ras, huidskleur, religie, geaardheid,…

Solliciteren

Heb je interesse? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar jobs@dekringwinkelzuiderkempen.be en dat voor 26 april 2021. Hou alvast 3 mei vrij in je agenda. We contacteren je uiterlijk op 27 april of je weerhouden bent voor een gesprek.

Reageren voor: 26/04/2021
Solliciteren

Heb je interesse? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar jobs@dekringwinkelzuiderkempen.be en dat voor 26 april 2021. Hou alvast 3 mei vrij in je agenda. We contacteren je uiterlijk op 27 april of je weerhouden bent voor een gesprek.

Reageren voor: 26/04/2021
Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen