Organisatie

EXPO/SURE

Zin in een gevarieerde job op dé fototentoonstelling aan de kust? Werk mee aan de tijdelijke expo van de wereldberoemde fotograaf Helmut Newton in Knokke-Heist.

Functieomschrijving

EXPO/SURE is op zoek naar een locatiemedewerker voor de tentoonstelling van Helmut Newton in Knokke-Heist, Ravelingen. De locatiemedewerker zal deel uitmaken van een kleine organisatie en meewerken aan de dagelijkse werkzaamheden vanuit diverse praktische en organisatorische onderdelen die betrekking hebben op de tentoonstelling, maar ook betreft het openhouden van het pop-up café en bookshop.

We zijn op zoek naar iemand die minimaal twee dagen per week zich kan vrijmaken, onmiddellijk te starten, en dit tot en met einde september.

Profiel

EXPO/SURE is op zoek naar iemand met goede sociale, communicatieve en organisatorische vaardigheden. Zelfstandig en resultaatgericht. We verwelkomen medewerkers met een achtergrond in marketing, communicatie en eventmanagement. Iemand die analytisch en creatief is en houdt van een hands-on aanpak. Ervaring met horeca management is een pluspunt. Indien je niet over de nodige achtergrond beschikt, maar toch heel veel zin hebt om deze job op te nemen? Overtuig ons dan met je ervaring!

Aanbod

- Een uitdagende en afwisselende werkplek in een inspirerende omgeving in Knokke-Heist.

- Een plek midden in de organisatie, je maakt direct deel uit van een klein team.

- Een flexibel takenpakket met de nodige verantwoordelijkheden.

- Tijdelijke job, tot einde september.

- Verloning via Actief Interim of op zelfstandige basis.

Solliciteren

Neem voor meer informatie contact op of stuur je motivatiebrief en CV zo snel mogelijk naar info@xpsure.org

Reageren voor: 15/07/2022
Solliciteren

Neem voor meer informatie contact op of stuur je motivatiebrief en CV zo snel mogelijk naar info@xpsure.org

Reageren voor: 15/07/2022
Categorie
Andere
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
West-Vlaanderen