Organisatie

EXPO/SURE

EXPO/SURE is gespecialiseerd in de organisatie en productie van (foto)tentoonstellingen, met kantoor in Antwerpen. Van 9 juni tot en met 25 september organiseert EXPO/SURE de retrospectieve Legacy van fotograaf Helmut Newton in de nieuwe evenementenhal Ravelingen in Knokke-Heist. Voor deze periode hebben we helpende handen nodig.

Functieomschrijving

Zin in een gevarieerde studentenjob op dé fototentoonstelling aan de kust? Werk mee aan de tijdelijke expo van de wereldberoemde fotograaf Helmut Newton in Knokke-Heist.

Deze zomer is de tentoonstelling ‘Legacy’ 122 dagen na elkaar open. Jobstudenten die deze zomer graag meewerken aan een uniek cultuurevent aan zee, zijn dus van harte welkom. Je kan meedraaien aan het onthaal, in de bookshop, in het expocafé of in de expozalen.

Profiel

Wil je jobstudent bij ons worden? Snelle checklist:

- Deze zomer ben je 18 of ouder.

- Je kan min. 2 weken na elkaar aan de slag tussen begin juni en eind september.

- In een team kan jij goed meedraaien.

- Elke werkdag ben je op tijd op domein Ravelingen.

- Vriendelijk communiceren is een talent van jou.

Heb je ervaring in hospitality, events, verkoop of horeca, dan is dat een plus. Interesse in fotografie - van expo’s tot Instagram - is ook een voordeel. En liefst kan je ook meer dan twee weken na elkaar. Maar hoeft niet. Je moet bovenal zin hebben in een boeiende studentenjob deze zomer in een leuk team.

Aanbod

- Een leuke en afwisselende zomerse studentenjob aan de kust

- Verloning volgens barema's voor jobstudenten

- Tegemoetkoming transportkosten

Categorie
Andere
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
West-Vlaanderen