Organisatie

Solidaris Antwerpen

Als ziekenfonds streven we ernaar een gelijke, toegankelijke en kwalitatief hoogstaande gezondheidszorg toegankelijk te maken voor iedereen.

Functieomschrijving

Als belvrijwilliger versterk jij Solidaris bij het creëren van een warme, toegankelijke dienstverlening waar aandacht is voor het volledige welzijn van onze leden. Je creëert met jouw oprechte interesse tijdens een luchtig ‘hoe gaat het met jou?’-gesprekje een extra lichtpunt in ieders dag én kan daarnaast helpen bij het signaleren en doorgeven van extra zorgnoden bij personen die de weg naar de juiste hulpverlening nog niet gevonden hebben. Zo bied je niet enkel een luisterend oor en een warm hart, maar speel je een belangrijke rol in het zorgen dat iedereen de hulp krijgt die hij/zij nodig heeft.

Profiel

Jij gelooft dat een goed gesprek, een luchtige babbel en een beetje begrip een wereld van verschil kunnen maken. Je bent empathisch, kan goed luisteren en bent oprecht geïnteresseerd in het welzijn van je medemens. Jij wilt een warme stem zijn die focust op wat ons verbindt. Telefoneren schrikt je niet af.

Aanbod

Je bepaalt zelf hoeveel, wanneer en waar je belt. Wij geven jou een lijst met te bellen personen en bieden ondersteuning bij opvolging.

Wat krijg je terug?

  • Veel dankbaarheid en een goed gevoel. Helpen doet deugd!
  • Professionele ondersteuning en begeleiding
  • Je bent verzekerd tijdens je vrijwilligerswerk (burgerlijke aansprakelijkheid, ongevallenverzekering en rechtsbijstand).
  • Onkostenvergoeding: je ontvangt een forfaitaire vergoeding.
Categorie
Onthaal en administratie
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Antwerpen