Profiel

- je leeft op door mensen te helpen; je bent dienstvaardig en zoekt proactief hoe je muzikanten en bezoekers van Walden Festival kan ondersteunen en zo kan bijdragen tot hun onvergetelijke ervaring.
- je enthousiasme kent geen grenzen; je bent vriendelijk, attent, hartelijk, gastvrij.
- in een team werken is op je lijf geschreven, maar je kan ook zelfstandig je taken vervullen.
- je bent Nederlandstalig. Kennis van Frans en/of Engels zijn een grote meerwaarde.
- je bent beschikbaar op 18 juli van 11:00 uur tot 22:00 uur.
- je weet vlot en zelfstandig de werklocatie in Brussel (Leopoldpark, vlakbij station Brussel-Luxemburg) te bereiken.

Organisatie

Walden Festival | Festival van Vlaanderen - Brussel

Festival van Vlaanderen Internationaal Brussel-Europa presenteert klassieke muziek van internationale kwaliteit. Het dankt zijn unieke positie aan innovatieve en interdisciplinaire projecten en de samenwerking met sterke culturele en private partners.

WALDEN FESTIVAL 2021

Op 18 juli 2021 start Festival van Vlaanderen Brussel met de eerste editie van Walden festival een nieuw avontuur. Een complementair en informeel zomerfestival die de relatie tussen muziek en het groene Brussel centraal stelt. Walden festival mikt op - in lijn met de tijdsgeest - een avontuurlijker concertpubliek dat op zoek is naar alternatieve concert formats en zich niet langer tot een genre beperkt.
Het Leopoldpark is het vertrekpunt van een muzikale ontdekkingstocht met zowel klassiek, hedendaags, jazz, niet-Westers en ‘new classical’. De aandacht voor niet-Westerse muziek is overigens cruciaal in een stad waar meer dan 180 nationaliteiten leven.
Na een muzikale picknick stellen onze bezoekers hun programma zelf samen met concerten die op verschillende locaties in het park zullen plaatsvinden. Ieder concert duurt maximaal 40 minuten.

Aanbod

- een veelzijdige en unieke ervaring waarbij je de mogelijkheid krijgt om in een fijn team een uniek festival van dichtbij mee te maken en bij te dragen aan het succes van haar allereerste editie
- een gevarieerd takenpakket
- een vrijwilligersvergoeding van 31 euro per dag
- een werkdag van 11u00 tot 22u00, inclusief pauzes en de mogelijkheid om concerten mee te pikken

Functieomschrijving

Er is een uitgebreid takenpakket voor de vrijwilligers. Je kan zowel een shift achter de bar staan, als een shift in de backstage uitvoeren. Het is ook belangrijk om erop toe te zien dat alles volgens de corona-regels verloopt, het kan dus zijn dat je als steward ingezet wordt om een oogje in het zeil te houden.
Je bent bereid om de bezoekers te helpen en te begeleiden bij vragen en ze een aangename ervaring te bezorgen.
In het algemeen zorg je ervoor dat het festival op een vlotte en fijne manier kan verlopen.

Categorie
Onthaal en administratie
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest