Organisatie

M Museum- Leuven

Aanbod

Bovenop een fantastische sfeer krijg je in ruil van ons een M-idzomer t-shirt, een aantal drankbonnen, kan je genieten van onze catering in de vrijwilligersruimte én heb je die dag gratis toegang tot het festival. Werk je een volledige avond of dus met andere woorden 2 shiften achter elkaar? Dan krijg je een ticket voor een andere M-idzomerdag of kan je gratis naar een voorstelling in Het Depot.

Functieomschrijving

M-idzomer, hét eigenzinnige cultuur-en muziekfestival van M – Museum Leuven en Het Depot, serveert opnieuw een verrassende mix van muziek, dans, performance, film en expo’s. De tuin van M transformeert vier dagen (van 1/8 tem 4/8) in het decor van een stevig muziekprogramma.

Voor dit uniek festival zoeken we nog vrijwilligers om alles mee in goede banen te leiden! Voel jij je geroepen de handen uit de mouwen te steken op het tofste feest van Leuven? Voor verscheidene taken zijn er nog plekken beschikbaar. gaande van toezicht houden in de zalen, bezoekers wegwijs maken, het controleren van toegangsbandjes, het mee verzorgen van de vrijwilligerscatering enzovoorts.
Categorie
Andere
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Vlaams-Brabant