Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
vzw Buda
Vzw Buda stimuleert verbindingen op het raakvlak tussen economie, kunst, onderzoek, onderwijs en actief burgerschap. Vertrekpunt is de overtuiging dat innovatie ontstaat uit open en vitale coalities tussen mensen uit verschillende disciplines en met verschillende achtergronden. Vzw Buda zet concrete cross-sectorale projecten op en deelt de resultaten via expo’s, debatten, workshops,… met een zo breed mogelijk publiek. De vzw Buda ontwikkelt samen met Designregio Kortrijk, kunstencentrum BUDA, stad Kortrijk, NEXTfestival, Streekfonds, stedelijke musea en partners uit onderwijs en economie het beleid voor de verdere uitbouw van het Kortrijkse Buda-eiland tot een cross-sectorale werk- en presentatieplek en doet dit met een maximale participatie van burgers, met de focus op creatie en met de blik op internationaal.
Functie
We zoeken enthousiaste vrijwilligers die willen meewerken bij het openhouden van Broelkaai 6 in Kortrijk. Het statige huis was een ex-museum, dat nu de ontmoetingsplek en toegangspoort is tot het Buda eiland in Kortrijk. We zoeken helpende handen, vooral in de weekends. We zoeken handige Harry's/Henrietta's, suppoosten bij tentoonstellingen, of vrijwilligers voor het bedienen van de pop up bars, die worden gehouden in de tuin en binnen in en rond het gebouw.
Profiel
Je bent geïnteresseerd in kruisbestuivingen tussen burgers en artiesten, studenten en ondernemers, in pop ups en events, die met hun projecten een heel gevarieerd publiek aanspreken.
Je bent flexibel en wil ook wel eens 's avonds/in de weekends aan de slag.
Aanbod
Er is een vrijwilligersvergoeding voorzien.
Solliciteren
Contactpersoon: dominique.viaene@budakortrijk.be
Reageren voor: 17/03/2018

Stuur ons een mailtje met je interesses, en wat info over jezelf, geboortedatum, woonplaats, studies, ... Wat is je statuut? (werkende/werkzoekende?)