Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Festival van Vlaanderen Brussel
Het Festival van Vlaanderen Brussel organiseert jaarlijks enkele muzikale evenementen, met als hoogtepunt Klarafestival, dat voor de komende editie loopt van 14 maart tot en met 29 maart 2019.
Klarafestival is een van de grootste festivals voor klassieke muziek in Belgiƫ. Thuisbasis van het festival is Brussel, met concerten in partnerhuizen als BOZAR, Flagey, De Munt, en BRONKS. Maar er zijn ook concerten in Antwerpen (deSingel) en Brugge (Concertgebouw).
Klarafestival streeft ernaar maatschappelijk relevant te zijn, en is daarom elk jaar opgebouwd rond een actueel thema. Symfonische muziek, kamermuziek en muziektheater vormen de kern van Klarafestival.
Functie
Om het Klarafestival in goede banen te leiden zijn we zoals elk jaar op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers en jobstudenten die het team willen versterken! Je maakt kennis met de werking achter het festival en komt terecht in een enthousiast team. De opdrachten zijn erg uiteenlopend: je kan een handje toesteken als host(ess), chauffeur, allround medewerker, stagehand of helpen bij promotionele taken zoals flyeren.
Profiel
Aanbod
Solliciteren
Contactpersoon: Heleen Verplanken
Reageren voor: 01/03/2019

Registreren kan op volgende link: http://klarafestival.beeple.eu/nl