Organisatie

Walden Festival

Functieomschrijving

Op 16 en 17 juli 2022 gaat de tweede editie van Walden Festival door. Het concept? Genieten van muziek in al haar diversiteit in en rond het Brusselse Leopoldpark, het groene hart van de Europese wijk. De tuin van het Museum voor Natuurwetenschappen is het vertrekpunt voor een ontdekkingstocht met klassiek, hedendaags, niet-westerse muziek en jazz.

Profiel

Wij zijn op zoek naar mensen die komen helpen met:

  • opbouw: al ooit een leeg grasveld mee omgetoverd tot het kloppend hart van een festival? Dit is je kans! Smeer die spierballen al maar in en help met het meubilair en alle versiering een mooi plekje te geven op het terrein op donderdag 14 en vrijdag 15 juli. De work out krijg je er gratis bij!

  • sfeerbeheer: gaande van het onthaal van het publiek en de artiesten tot het bewaken van de toegang tot de backstage of een oogje in het zeil houden op het terrein - jij doet het allemaal met de glimlach! Je vindt het fijn om mensen te verwelkomen en ze wegwijs te maken op één van de locaties van Walden Festival op zaterdag 16 en zondag 17 juli.

  • afbraak: aan alle mooie liedjes komt helaas een eind, zo ook aan Walden Festival. Help mee met de opkuis en zorg ervoor dat alles gesorteerd en opgeruimd raakt! Zowel de rondslingerende verlengkabel als de comfortabele lounge zetels moeten met jouw hulp hun weg terug zien te vinden naar hun opslagruimte op maandag 18 juli.

Aanbod

In ruil krijg jij:

  • een veelzijdige & unieke ervaring op Walden Festival, zowel voor als achter de schermen

  • de kans om mee te werken in een enthousiast & gedreven team

  • de mogelijkheid tot het bijwonen van één of meerdere concerten tijdens het festival (afhankelijk van je shift)

  • een lekkere verse maaltijd voor of na je shift & drankjes om je dorst te lessen

  • een forfaitaire kostenvergoeding van 36,84 euro per dag + een vergoeding voor verplaatsing

Categorie
Andere
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Freelance
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest