Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
OPENDOEK vzw - Theaterbib
OPENDOEK vzw is de koepelorganisatie voor amateurtheater in Vlaanderen. De Theaterbib is een deelwerking van OPENDOEK. In de Theaterbib verzamelen we zoveel mogelijk theaterteksten om aan onze leden aan te kunnen bieden, en assisteren we theatergroepen bij het correct aanvragen van opvoeringsrechten voor voorstellingen.
Functie
Als vrijwilliger in de Theaterbib sta je één dag per week mee in voor de kerntaak van de bibliotheek: boeken ontlenen.
Omdat we bestellingen van over het hele land binnen krijgen, werkt onze bibliotheek voornamelijk via de post. Jij zou bestellingen bundelen, boeken zoeken in het archief, boeken ontlenen via onze online catalogus (https://bib.opendoek.be) en opsturen via de post.
Ook zou je helpen bij het onderhoud van de boeken, het in de catalogus opnemen van nieuwe aanwinsten, en het opnieuw klasseren van binnengebrachte brochures.
Profiel
- Je werkt gemakkelijk met Office-programma's, en catalogus-software schrikt je niet af
- Je werkt nauwkeurig en detailgericht
- Je hebt een passie voor theater
Aanbod
Vrijwilligerswerk in de Theaterbib is onbezoldigd. Wel betalen we de verplaatsing van en naar de Theaterbib terug, en bieden we onze vrijwilligers elke middag een broodje aan.
Solliciteren
Contactpersoon: Bastiaan Malcorps
Reageren voor: 11/04/2019

Stuur ons een mailtje (bastiaan.malcorps@opendoek.be) of bel naar 03/222.40.95. Dan nodigen we je uit voor een rondleiding door onze bibliotheek, en een gesprek ter kennismaking. Hopelijk tot gauw!