Organisatie

Curieus VZW

Curieus is een maatschappelijk geëngageerde community, die streeft naar een solidaire en inclusieve samenleving. We geloven sterk in cultuur, in haar meest diverse en verrassende vorm, als vitaal bindmiddel.

We zijn een community van enthousiaste vrijwilligers en ambassadeurs, verbinders die dag in dag uit Curieus uitdragen in hun wijk, straat en eigen biotoop. We willen deze lokale helden ondersteunen en inspireren met creatieve projecten en hen helpen om hun idee voor een meer gelijke samenleving te realiseren.

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste digital native met een passie voor gelijkheid en een talent voor social media? Wil je bijdragen aan een inspirerend festival dat zich inzet voor een rechtvaardigere samenleving? Dan is dit jouw kans!

Curieus zoekt een gemotiveerde vrijwilliger om het communicatieteam te versterken tijdens het komende Festival van de Gelijkheid. Je bent verantwoordelijk voor de live verslaggeving van het festival op onze sociale mediaplatforms en werkt daarvoor nauw samen met onze communicatiemedewerker.

Profiel

Je bent beschikbaar van donderdag 14 t.e.m. zaterdag 16 december 2023.

Je onderschrijft de missie en waarden van Curieus en het Festival van de Gelijkheid.

Ervaring met het beheren van social media-accounts is een pluspunt, maar geen vereiste.

Aanbod

Een boeiende vrijwilligerservaring in een klein maar hecht team dat vol enthousiasme het Festival van de Gelijkheid in elkaar bokst. Je kan rekenen op de ondersteuning van onze social media strategist tijdens de duur van het Festival.

Categorie
Marketing & communicatie
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Oost-Vlaanderen