Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Antwerpen Kunstenstad
Antwerpen Kunstenstad geeft kunst en cultuur een plaats in het hart van de samenleving door culturele stadsprojecten als Wintervuur, Antwerpen Barok 2018, de modeshow van de Antwerpse mode-opleiding en de afstudeertentoonstelling van de Masters in de Beeldende en Vrije Kunsten te organiseren en ondersteunen.
Functie
Voor de modeshow van de mode-opleiding onder leiding van Walter Van Beirendonck en voor de openluchtconcerten aan de voet van de Carolus Borromeuskerk, tijdens het openingsweekend van het stadsfestival 'Antwerpen Barok 2018', zoeken we enthousiaste vrijwilligers die ons helpen bij het onthaal van publiek, ticketcontrole, begeleiding van bezoekers, onthaal backstage, toezicht bij events, bezoekersstromen leiden, etc...
Profiel
Heb je zin om onze culturele stadsprojecten mee vlot te laten verlopen?
Ben je hartelijk en open? Vind je het fijn om mensen te helpen?
Dan willen we jou in ons vrijwilligersteam!
Aanbod
Voor jouw hulp als vrijwilliger bieden we je naast lekkere catering, de kans om in een gedreven team een professioneel stadsevent voor én achter de schermen mee te maken. Bovendien krijg je een ticket om het event ook als toeschouwer te komen bekijken op een dag dat je niet als vrijwilliger aan de slag bent.
Solliciteren
Contactpersoon: Antwerpen Kunstenstad
Reageren voor: 07/05/2018

Ga naar www.antwerpenkunstenstad.be/Vrijwilligers en klik op de link die daar staat. Duid aan voor welk event je je graag engageert. Vink de dagen en uren aan die je vrij bent om te komen helpen. Wij contacteren jou dan ten laatste maandag 23 mei met verdere details.