Profiel

Word fABULEUS vrijwilliger!

We zoeken mensen die graag willen koken, programmablaadjes uitdelen, publiek begeleiden, filmpjes maken en monteren, maaltijden klaarzetten tijdens repetities, toitois knutselen, chauffeur spelen, flyeren en nog veel meer… Leeftijd maakt totaal niet uit! Enthousiasme wel!

Organisatie

fABULEUS
fABULEUS (Leuven) is een uniek productiehuis voor dans en theater. Centraal staat de artistieke samenwerking tussen jong talent en ervaren makers. fABULEUS biedt jongeren en jonge professionelen artistieke omkadering om hun passie en talent als speler, danser of maker te ontwikkelen en heeft op dat vlak ook een internationale voorbeeldfunctie. fABULEUS bereikt met zijn producties een breed publiek van alle leeftijden, met speciale aandacht voor jongeren en kinderen.

Aanbod

Wat zit erin voor jou?

Een kijk achter de schermen, een exclusief ticket voor ons kerstfeest, previews van voorstellingen die nog lang niet af zijn, vrijkaartjes voor onze voorstellingen, een fABULEUS-T-shirt en vooral: een VIP-plaats in ons hart.

Functieomschrijving

fABULEUS breidt zijn vrijwilligersteam uit!

Je houdt van de sfeer van het theater en alles wat daarbij hoort? Jij hebt talenten die je niet per se op een podium wil tonen, maar wel daarnaast? Jij wil graag deel uitmaken van de wereld van fABULEUS zonder audities te moeten doen? Wel waar wacht je nog op?
Categorie
Techniek en productie
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Vlaams-Brabant