Voltijds Vast


Organisatie
De Ambrassade
De Ambrassade zoekt een medewerker netwerk- en communicatiestrategie jongereninfoplatform WAT WAT, voltijds onbepaalde duur contract. Je kan solliciteren door je ingevuld sollicitatieformulier voor woensdag 9 mei, 9u30, aan ikwileenjob@ambrassade.be te bezorgen. De Ambrassade zet de jeugd, het jeugdwerk, jeugdinformatie en het jeugdbeleid op de kaart. We versterken de positie van kinderen en jongeren in de samenleving. De Ambrassade informeert jongeren via WAT WAT, ondersteunt het jeugdwerk en de Vlaamse Jeugdraad.

WAT WAT?
1 oktober lanceert De Ambrassade hét nieuwe jongereninformatie en –communicatiemerk WAT WAT, de opvolger van Jongerengids.be en het kwaliteitslabel Trusty. WAT WAT wordt een website vol met relevante informatie voor jongeren tussen 11 en 24 jaar. Ze vinden er antwoorden op vragen als ‘Ik ben verliefd. Wat moet ik doen?’, ‘Ik voel me niet zo goed in mijn vel. Waar kan ik terecht?’, ‘Hoe haal ik het rijbewijs voor mijn brommer?’, ‘Hoe kan ik alleen gaan wonen?’. Via brede samenwerkingsverbanden willen we WAT WAT brengen waar jongeren zijn: online, op sociale media, maar ook op websites die veel jongeren bereiken (MNM, Smartschool, Awel, VDAB…), in bushokjes, op scholen en festivals. Zit een jongere met een vraag, dan moet zijn eerste reflex WAT WAT zijn.
Functie
Je bent verantwoordelijk voor de strategische communicatie van WAT WAT
- Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van een marketingplan om WAT WAT bij jongeren tussen 11 en 24 jaar in de markt te zetten, samen met een professioneel marketingbureau.
- Je bent verantwoordelijk voor het geheel van de lancering van WAT WAT op 1 oktober 2018 (communicatie, praktische organisatie…).
- Je bent verantwoordelijk voor de strategische communicatie en campagnes om WAT WAT ook na de lancering blijvend op de kaart te zetten bij jongeren tussen 11 en 24 jaar
- Je bouwt, samen met de andere medewerkers van het WAT WAT-team, een duurzaam merk uit dat top-of-mind is bij jongeren
- Je werkt een specifieke campagne uit om jeugd(welzijns)werkers bekend te maken met WAT WAT. Je doet dit samen met jeugdwelzijnswerkpartners.
- Je monitort en analyseert het succes van je strategische communicatieplan, en stuurt regelmatig bij.

Je bent verantwoordelijk voor de strategische uitbouw van het WAT WAT-netwerk
- Je bent verantwoordelijk voor de opbouw en uitrol van een strategisch netwerkbeleid voor WAT WAT
- Je bent verantwoordelijk voor het verder strategisch uitbouwen van partnerschappen van WAT WAT. In eerste instantie ligt de focus op het aangaan van mediapartnerschappen Op termijn ga je ook op zoek naar interessante commerciële partnerschappen of sponsors
- Je onderzoekt de mogelijkheden om WAT WAT in te bedden in lokale besturen en zoekt naar mogelijke samenwerkingen met partners als VVJ (Vlaamse Vereniging Jeugddiensten) en VVSG (Vlaamse Vereniging Steden en Gemeenten)
- Je onderzoekt of het opportuun is om WAT WAT te koppelen aan een bestaande kortingskaart (voor jongeren)
- Je organiseert, samen met het WAT WAT-team, jaarlijks minstens 2 netwerk- en inspiratiemomenten voor het brede netwerk van WAT WAT
- Je bent, samen met je teamgenoten, verantwoordelijk voor het warm houden van het netwerk rond WAT WAT
Profiel
Wij zoeken iemand die…
• minstens 3 jaar ervaring heeft met strategische communicatie, bij voorkeur naar jongeren
• gelooft in het belang van het kwaliteitsvol informeren van jongeren en dit ook extern kan uitdragen
• goed kan netwerken en die contacten kan verduurzamen in een strategische samenwerking
• kennis heeft over en ervaring met het opzetten van (online) marketingcampagnes gericht op jongeren
• vlot samenwerkt, zowel met naaste collega’s als met heel diverse externe (commerciële en niet-commerciële) partnerorganisaties
• inzicht heeft in de leefwereld van jongeren en daarop kan inspelen met strategische communicatie
• sterk is in projectplanning en, in samenwerking met anderen, concrete doelen kan realiseren
• enthousiasmeert, motiveert en overtuigt
• zelfstandig werkt zonder het teamverband uit het oog te verliezen
• flexibel omgaat met ad hoc taken
• gek en geniaal is
Aanbod
Wij bieden …
• Een afwisselende en inhoudelijk uitdagende functie met veel autonomie en ruimte voor initiatief;
• Op maat coaching, een uitgebreid individueel ontwikkelingspad en vormingsbudget;
• Een jong en gedreven team van 25 medewerkers;
• Veel mogelijkheid tot inspraak in en betrokkenheid bij de werking van de organisatie;
• Een aantrekkelijk salaris (B1A – PC 329; minimaal 2752,84 euro bruto per maand);
• Een laptop, onkostenvergoeding GSM, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer mits openbaar vervoer;
• Een flexibele werk-privé combinatie: aantrekkelijke vakantieregeling (25 vakantiedagen), flexibele recuperatie van overuren, mogelijkheid tot thuiswerk, …
• Een open moderne werkplek in hartje Brussel, vlakbij station Brussel Centraal.
De Ambrassade wil de samenleving waarvoor zij zich inzet zo goed mogelijk weerspiegelen. Ons personeelsbeleid is gebaseerd op diversiteit en gelijke kansen. Wij selecteren kandidaten op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht geslacht, leeftijd, herkomst, nationaliteit of handicap.
Solliciteren
Contactpersoon: ellen.deboeck@ambrassade.be
Reageren voor: 16/05/2018

Interesse? • Solliciteren kan enkel door het volledig invullen van het sollicitatieformulier dat je hier kan downloaden. • Bijkomende informatie: Ellen De Boeck, coördinator zakelijk beleid en jeugdinformatie, 0474/629.563 of ellen.deboeck@ambrassade.be. Neem zeker ook een kijkje op www.ambrassade.be. • Bezorg het ingevulde sollicitatieformulier ten laatste op woensdag 16 mei, 9u, aan ikwileenjob@ambrassade.be. • Na brievenselectie volgt een gesprek over de motivatie en ervaringen van de kandidaten. Je ontvangt ter voorbereiding van dat gesprek nog een schriftelijke opdracht. Het selectiegesprek vindt plaats op dinsdag 22 mei, 15u – 20u. Hou dat moment alvast vrij. • De Ambrassade wenst een snelle indiensttreding.