Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Activak vzw
Activak vzw is een landelijk erkende jeugdorganisatie. Activak vzw organiseert in de eerste plaats binnenlandse en buitenlandse jeugdvakanties voor jongeren van 3 tot 18 jaar. Verder organiseert Activak vzw ook speelkriebels en schoolprojecten. Voor al deze activiteiten leidt Activak vzw haar vrijwilligers op tot animator, hoofdanimator of instructeur.

De missie van Activak vzw is een zinvolle vrijetijdsbesteding te bieden aan jongeren en kinderen; een doorgedreven themawerking uit te bouwen; een ontmoetingsplaats te bieden; kinderen en jongeren te stimuleren en bij te staan in het opnemen van verantwoordelijkheid en hen te betrekken via inspraak. Kortom: onvergetelijke momenten te bezorgen aan iedereen!
Functie
Activak vzw is op zoek naar enthousiaste voetbalinstructoren die gedurende de zomervakantie één van onze voetbalkampen willen voorbereiden en begeleiden.

Als voetbalinstructor geef je voetbaltraining aan de deelnemers. Deze voetbaltrainingen bereid je op voorhand voor. Verder ben je mee animator op het kamp.

Activak vzw biedt u ondersteuning bij de voorbereiding en het kamp zelf. U krijgt een vergoeding voor de geleverde prestaties bovenop uw verblijf en eten tijdens het kamp.
Profiel
Je hebt ervaring met voetbaltraining geven
Ervaring in het jeugdwerk is een pluspunt
Je bent in het bezit van een bewijs van goed gedrag en zeden (type 2)
Aanbod
Vergoeding voor geleverde prestaties
Verblijf en eten is inbegrepen
Werken in een aangename vakantiesfeer
Ondersteuning vanuit de organisatie
Solliciteren
Contactpersoon: Nick Gryp
Reageren voor: 29/06/2018

Interesse? Stuur dan snel een mailtje naar animatoren@activak.be!