Profiel

- Je hebt minimum 5 jaar relevante werkervaring in een gelijkaardige functie, al dan niet binnen de kunstensector.
- Je werkt zelfstandig en hebt ervaring met het dragen van eindverantwoordelijkheid op je functiedomein.
- Je bent sociaal vaardig. Zo kan je ondersteunende medewerkers en stagiairs aansturen en motiveren. Je legt ook vlot contacten met artiesten en externe partners.
- Je hebt een goede feel om grafisch ontwerp en beeldmateriaal te beoordelen. Beschik je over skills om zelf ook beeld- en videomateriaal te capteren en te bewerken (bijv. in Photoshop, Lightroom, Indesign, Premiere Pro), dan is dat een troef.
- Je Nederlands is feilloos. Ook je kennis van het Engels is erg goed.
- Avond- en weekendwerk maken deel uit van de job en zijn voor jou (en je naasten) geen probleem.

Organisatie

kunstencentrum nona

Kunstencentrum nona is een ambitieus en genereus huis voor podiumkunsten, beeldende kunst en muziek. Kunstencentrum nona ondersteunt individuele kunstenaars en collectieven, dicht de kloof tussen opleiding en professioneel werkveld, en zoekt onafgebroken naar verbindingen tussen een kunstaanbod en nieuwe bezoekers. We organiseren sinds 2017 de Contour Biennale en momenteel schrijven we aan een nieuw verhaal met het gerenommeerde theatergezelschap Abattoir Fermé en JazzLab, hét platform voor ‘s lands bloeiende jazzscene. Nona is de collectieve noemer voor een discipline-overschrijdend programma dat we presenteren in de eigen zalen, op locatie, bij Mechelse partners en op tournee in binnen- en buitenland.

Aanbod

  • Voltijds contract voor onbepaalde duur.
  • Verloning: volgens PC 304, looncategorie A, barema volgens anciënniteit.
  • Woonwerkverkeer: 100% terugbetaling openbaar vervoer of fietsvergoeding.
  • Extra legaal: gebruik van laptop en abonnement telefonie.
  • Werkplek: kantoor in het vlot bereikbare en aantrekkelijk stadscentrum van Mechelen afgewisseld met thuiswerk.
  • Compensatierust voor avond- en weekendwerk, aandacht voor gezonde werk-privébalans.

Functieomschrijving

- Je ontwikkelt een langetermijnvisie die het hybride aanbod van nona zichtbaar en begrijpelijk maakt voor een breed publiek. In samenspraak met de artistiek leider bepaal je hoe je het dna van de organisatie naar buiten brengt.
- De langetermijnvisie weet je om te zetten in een communicatiestrategie op maat. Je ontwikkelt samen met de kunstenaars de gewenste content of gaat aan de slag met wat externe partners je aanreiken. Die inhoud vertaal je in tekst en beeld voor diverse online en offline kanalen, brochures, website, social media, programmablaadjes, nieuwsbrieven, persbericht, prints, etc.
- Samen met een externe vormgever ontwikkel je een sterke huisstijl waarmee nona zich de komende 10 jaar in de markt zet. Herkenbaarheid van het diverse aanbod staat voorop.
- Je netwerkvaardigheden zet je handig in binnen het nationale medialandschap. Je gaat actief op zoek naar sponsordeals binnen de media die jouw communicatiestrategie ondersteunen. De pers bespeel je op een lokaal, bovenlokaal en internationaal niveau.
- Samen met de verantwoordelijke ticketing volg je de verkoopcijfers op. Op basis van gegevens uit de ticketingdatabank en persoonlijk contact met het publiek, heb je een goed beeld van de trouwe bezoekers en weet je hen blijvend te boeien voor de activiteiten van nona. Daarnaast ben je op een creatieve manier permanent op zoek naar nieuw publiek dat je warm maakt voor een bezoek aan nona.

Categorie
Marketing & communicatie
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen