Organisatie

Avansa regio Brugge

Avansa werkt aan sociale cohesie en focust op de thema’s diversiteit, duurzaamheid, burgerschapsvorming en digitale inclusie. We inspireren mensen en organisaties om mee te bouwen aan een warme samenleving. Avansa hanteert een breed palet van sociaal-culturele methodieken en beschikt over een groot netwerk van gelijkgestemde partners. Avansa regio Brugge is één van de dertien door de Vlaamse Gemeenschap erkende regionale sociaal-culturele organisaties.

Functieomschrijving

Je overziet het administratieve beleid van Avansa en geeft het mee vorm. Je stuurt administratieve processen en communiceert zowel intern als extern. Je ondersteunt de coördinator, de educatieve ploeg en de administratieve collega’s. Je zorgt voor de zakelijke ondersteuning van projecten. Je zet onze IT-tools op een efficiënte manier in.

Profiel

Je hebt een brede interesse, een kritische geest en een maatschappelijke reflex. Je bent een sterke organisator met een analytische blik en kan zowel met grote als kleine taken overweg. Je hebt een vlotte pen en een communicatiereflex. Je neemt initiatief, je bent creatief en je bent een teamspeler. Je woont bij voorkeur in de Brugse regio.

Je kan de werking van Avansa uitdragen naar publiek en partners. Je hebt ervaring met communicatie of administratie, in de non-profit of elders. Je bent goed met computers en databanken, je speelt met sociale media. Je kan uitstekend plannen en organiseren en je bent flexibel inzetbaar.

Aanbod

Je komt terecht in een goed functionerende en dynamische organisatie. Je job is veeleisend, maar je krijg ruimte om ze naar eigen inzicht in te vullen en mee te bouwen aan de organisatie. We voorzien indien nodig opleiding op de werkvloer. Het evenwicht tussen werk en thuis is belangrijk: aanpassing van de werkuren en telewerk is mogelijk, binnen de afgesproken grenzen. Je krijgt een ⅘ contract van onbepaalde duur, met optie om naar voltijds te gaan. Je start zo snel mogelijk, in het najaar van 2022. Je wordt verloond op basis van barema A1 (PC 329.01), relevante ervaring wordt in rekening gebracht.

Categorie
Onthaal en administratie
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
West-Vlaanderen