Voltijds Stage


Organisatie
Incatro
Incatro Room Acoustics bestaat reeds 25 jaar en is sinds 2015 ook actief op de Belgische markt. Wij produceren onze eigen akoestische oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven, zoals wand- en plafondpanelen, bureauschermen, afhangende baffles,... Hierbij kiezen wij resoluut voor kwaliteit, design en afwerking.
Functie
In de context van de vernieuwing van onze website zijn wij op zoek naar een student die één of meerdere weken zelfstandig voor ons op de baan gaat om foto’s te maken van enkele van onze realisaties doorheen heel België. Je trekt de foto’s, maakt hier uiteindelijk een selectie van en bewerkt de beelden indien nodig (bv. ‘rechtzetten’ van het beeld, kleine retouches, bijsnijden, belichting aanpassen etc.) bij ons op kantoor. Je krijgt van ons per dag een lijst met de plekken die je moet bezoeken, deze planning wordt voor jou opgemaakt.
Profiel
- Je volgt een opleiding fotografie
- Je hebt bij voorkeur reeds ervaring met fotografie-opdrachten voor bedrijven/andere
- Je beschikt over een professionele camera met statief waarmee je interieurs kan fotograferen, ook in moeilijkere lichtomstandigheden
- Goede kennis van Photoshop CS 2017 en/of Photoshop Elements
- Gevoel voor styling is een pluspunt
- Rijbewijs B + eigen vervoer verplicht (verplaatsingskosten worden uiteraard vergoed)
- Een mondje Frans spreken kan nuttig zijn, je komt immers veel in Brussel en soms ook in Wallonië.

Herken jij jezelf in bovenstaande criteria? Beschik je bovendien over een grote portie enthousiasme, werk je snel en nauwkeurig en ben je gepassioneerd door interieur? Dan beschik je alvast over de juiste eigenschappen om voor deze studentenjob te solliciteren.
Aanbod
Een full-time vakantiejob/studentenjob die aansluit bij je opleiding.
Periode van 1 of meerdere weken. Periode en werkuren zijn bespreekbaar.
Een interessante fotografie-opdracht in een klein bedrijf met boeiende producten. De gemaakte foto’s zullen zeker een mooie aanvulling vormen voor je portfolio.
Verloning volgens barema en leeftijd.
Solliciteren
Contactpersoon: Hanne Candry
Reageren voor: 09/09/2019

Stuur zo snel mogelijk CV en motivatiebrief naar hanne@incatro.be. Tot snel!