Organisatie

Charistar

Charistar is een sociale onderneming. Onze missie is maatschappelijke impact. We zijn not for profit. Er werken 15 associates in België en Nederland. Financiële overschotten keren wij weer terug naar een maatschappelijk doel.

Functieomschrijving

Wil je een loopbaan starten in de cultuursector, bij een NGO of een andere maatschappelijk betrokken organisatie? Dit is je kans op een traineeship fondsenwerving en relatiemanagement bij Charistar België, een missiegedreven adviesbureau.

Profiel

Profiel


  • Ik ben recent afgestudeerd
  • Ik wil een loopbaan starten in de non-profit sector
  • Een maatschappelijke missie is belangrijk voor mijn werk
  • Ik wil investeren in mijn professionele ontwikkeling

Aanbod

Vanaf augustus doe je gedurende 6 maanden bij ons een betaalde Beroeps Inlevingsstage (BIS). Je krijgt wekelijks een dag opleiding en training van Charistar (onder andere crowdfunding, major donors en legaten). De nadruk van deze opleidingsdagen zal liggen op jouw ontwikkeling en voorbereiding om te starten als junior fondsenwerver en relatiemanager. Daarnaast ga je 4 dagen per week aan de slag bij een organisatie in de non-profit sector.


Organisaties waar onze huidige trainees stage lopen zijn onder andere Amnesty International Vlaanderen, Oxfam Solidariteit en het Koninklijk Instituut voor het Kunstpatrimonium.Benieuwd naar de organisaties die op dit moment opzoek zijn naar een trainee? Neem dan snel contact met ons op!

Solliciteren

Wat kan je doen? Reageer met 20 regels motivatie en je CV, en stuur die op naar welkom@charistar.com.

Solliciteren

Wat kan je doen? Reageer met 20 regels motivatie en je CV, en stuur die op naar welkom@charistar.com.

Categorie
Marketing & communicatie
Type
Stage
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest