Organisatie

Charistar

Charistar is een sociale onderneming. Onze missie is maatschappelijke impact. We zijn not for profit. Er werken 15 associates in België en Nederland. Financiële overschotten keren wij weer terug aan een maatschappelijk doel.

Associates van Charistar werkten onder andere met Design Museum Gent, Mu.ZEE, Concertgebouw Brugge, Z33, Museum Kazerne Dossin, MOOOV en Koninklijke Bibliotheek van België.

Functieomschrijving

Wil je een loopbaan starten bij een culturele organisatie en word je enthousiast van de zakelijke kant van de cultuursector? Dit is je kans op een praktijkgericht traineeship fondsenwerving en relatiemanagement door Charistar België, een missiegedreven adviesbureau.

Profiel

Je bent recent afgestudeerd


Je bent geïnteresseerd in de zakelijke kant van de cultuursector


Een maatschappelijke missie is belangrijk voor jouw werk


Je wilt investeren in jouw professionele ontwikkeling

Aanbod

Vanaf maart doe je gedurende 6 maanden bij ons een betaalde Beroeps Inlevingsstage (BIS). Je krijgt wekelijks een dag opleiding en training van Charistar op het gebied van fondsenwerving en relatiemanagement. De overige 4 dagen werk je bij een organisatie in de cultuursector en ga je aan de slag met het ontwikkelen en realiseren van fondsenwervende strategieën zoals een crowdfunding actie, online campagnes, relatieontwikkelingsplannen voor major donors en corporate partners, een legatenplan of het opzetten van een vriendenkring. Gedurende deze periode zal een Charistar coach je blijven begeleiden.


Organisaties waar onze huidige trainees stage lopen zijn onder andere theatergezelschap Ultima Thule, LUCA School of Arts en het Koninklijk Instituut voor het Kunstpatrimonium

Solliciteren

Interesse om mee te doen? Stuur 20 regels motivatie en jouw CV naar welkom@charistar.com.

Reageren voor: 31/12/2021
Solliciteren

Interesse om mee te doen? Stuur 20 regels motivatie en jouw CV naar welkom@charistar.com.

Reageren voor: 31/12/2021
Categorie
Marketing & communicatie
Type
Stage
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Andere