Voltijds Tijdelijk


Organisatie
APB de Warande
De Warande in Turnhout heeft als groot cultuurhuis een prominente plaats in de Kempen en ver daarbuiten. De Warande is een warme thuis voor cultuurbeleving in al haar verscheidenheid. Samen met onze structurele partners dragen wij een breed toegankelijk en kwalitatief hoogstaand aanbod uit voor de Kempen, zodat alle mensen de kans hebben tot ontmoeting en cultuurdeelname. Onze bijzondere zorg gaat daarbij uit naar beginnende en kwetsbare bezoekers. Op deze basis bouwen wij aan een open en dynamisch cultuurklimaat, door jonge of regionale kunstenaars aan te moedigen en door de kunstliefhebber uit te dagen met experiment en vernieuwing.
Functie
Als theatertechnieker bespreek en bereid je de technische uitvoering voor van de voorstellingen in de Warande, zowel op vlak van decor als licht en geluid. Je staat in voor opbouw/afbraak en zelfstandige opvolging van de voorstellingen, maar ook onderhoud en herstellingen van technisch materiaal. Avond- en weekendwerk zijn absoluut geen probleem. Je houdt van afwisseling, problemen oplossen en initiatief nemen. Je werkt graag in teamverband. Relevante ervaring in de sector is een pluspunt.
Profiel
Burgerlijke en politieke rechten genieten;
Van onberispelijk gedrag zijn;
Kennis van het Nederlands is noodzakelijk (Een taalexamen dient te worden afgelegd door de kandidaten die niet in het bezit zijn van een Nederlandstalig getuigschrift.)
Lichamelijk geschikt zijn en een goede gezondheid genieten
Houder zijn van een diploma hoger secundair onderwijs.
Aanbod
Je kan starten op 12 februari 2018.
Wij bieden gratis tickets voor Warande-activiteiten, maaltijdcheques, 35 dagen jaarlijkse vakantie en gratis openbaar vervoer of een fietsvergoeding. Het geïndexeerde bruto maandsalaris (0 jaar ervaring, voltijds) bedraagt € 1.889,55 (exclusief haard- of standplaatsvergoeding en nacht- of zondagvergoeding).
Vorige openbare diensten worden gevalideerd. Privé-diensten kunnen worden aangerekend, mits de opgedane ervaring in het verlengde ligt van de functieomschrijving.

Solliciteren
Contactpersoon: Annick De Neve
Reageren voor: 24/01/2018

Stuur uw motivatiebrief, C.V. en een kopie van uw diploma uiterlijk op 24 januari 2018 per mail aan sollicitaties@warande.be. Kandidaten die als persoon met een handicap erkend zijn bij de VDAB, dienen hiervan een bewijs voor te leggen. Uit de ontvangen kandidaturen worden op basis van C.V. de beste 10 kandidaten geselecteerd. Deze zullen worden uitgenodigd op de schriftelijke proef op 29 januari 2018 (19u00-21u00).