Profiel

Je hebt minstens een diploma hoger secundair onderwijs. Kennis van theatertechniek door opleiding of ervaring is noodzakelijk. Je bent bereid tot regelmatig avond- en weekendwerk.

Organisatie

Cultuurcentrum Nova
Cultuurcentrum Nova is een gezellig cultuurhuis in het centrum van Wetteren met een warm hart voor publiek en artiesten. Bezoekers kunnen er terecht voor een breed en toegankelijk programma vol theater, muziek, humor, film en nog zoveel meer.

Aanbod

Je komt terecht in een team van ongeveer 10 personeelsleden. Je wordt bezoldigd op niveau C1-C3. Daarnaast zijn er nog een aantal reglementaire toelagen, ondermeer haard- en standplaatstoelage, vakantiegeld, eindejaarstoelage. Verder is er een glijdende uurregeling, een aantrekkelijk verlofstelsel en extra legale voordelen: maaltijdcheques (€ 5,00 ), gratis openbaar vervoer woon-werkverkeer, fietsvergoeding, gratis hospitalisatieverzekering na 1 jaar en een tweede pensioenpijler (groepsverzekering met een bijdragevoet van 3%).

Functieomschrijving

Als theatertechnicus zorg je mee voor de technische voorbereiding en de omkadering van de voorstellingen, zowel in het cc als op locatie. Je doet administratieve taken eigen aan de functie en zorgt mee voor een goede communicatie naar zowel de rest van het team, het publiek als de artiesten.
Categorie
Techniek en productie
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Oost-Vlaanderen