Profiel

Handig en kunst liefhebbend persoon. Stiptheid, motivatie, en een grote werklust zijn een must.

Rijbewijs is vereist.

Organisatie

BREEDBEELD

BREEDBEELD ondersteunt, informeert, inspireert en verbindt iedereen in Vlaanderen die in zijn vrije tijd met fotografie, film en mediakunst bezig is.

Als je beelden maakt, geef je een eigen kijk op de werkelijkheid. Je toont wat jij ziet of wat jij wil dat wij zien. Of je nu wil ontroeren, confronteren, inspireren, informeren of reflecteren; wij zijn er rotsvast van overtuigd dat je creativiteit stimulerend is voor jezelf én voor anderen. En dus helpen wij graag waar we kunnen. Daarom bestaan wij. Om alle beeldmakers te helpen groeien. Of je nu fotografeert, Instagram hits scoort, kortfilms maakt, virtual reality werelden ontwerpt of polaroid-beelden tevoorschijn wappert: wij zijn er voor jou en je creativiteit. Samen bieden we je inspiratie, informatie, feedback, een community en een podium, doek of muur voor je werk. Welkom!

Aanbod

Onze fotografie en mediakunst projecten vinden plaats op verschillende locaties in België. Je maakt onderdeel van een gemotiveerd team, je wordt mede drager van het artistieke proces van scenografie en opbouw van tentoonstellingen en komt in direct contact met kunstenaars en culturele instellingen.

Functieomschrijving

Je staat mee in voor de opbouw en afbouw van onze tentoonstellingen fotografie en mediakunst.

Categorie
Andere
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Andere