Profiel

Wat verwachten we van je?


- Je bent technisch sterk en wil op dit vlak blijven bijleren.


- Je bent flexibel en bereid ’s avonds en in het weekend te werken.


- Je werkt graag samen en zorgt met je collega’s voor een kwaliteitsvolle dienstverlening.


- Je communiceert op een effectieve manier en gaat klantgericht tewerk.


- Je kan goed problemen analyseren en durft knopen zelfstandig door te hakken.Aanwervingsvoorwaarden


- Je hebt een diploma secundair onderwijs.

Organisatie

Bornem

Bornem zet zich iedere dag in voor een hartelijke samenleving, waar iedereen zich thuis voelt en het welzijn van alle burgers primeert.

We zorgen voor een levendige gemeente in een groene oase van rust

Allemaal samen houden we iedereen aan boord. Zodat Bornem ook jouw buitengewone gemeente is.

Bornem pakt de toekomstige uitdagingen innovatief aan. We hebben troeven die onze gemeente een sterk merk maken: cultuur, toerisme, recreatie, economie … Dat merk bouwen we duurzaam en vooruitstrevend uit, met respect voor zowel het groene en landelijke karakter als de eigenheid van alle deelgemeenten. Zo voelen inwoners en bezoekers zich altijd thuis in Bornem.

Aanbod

Wat mag je van ons verwachten?


- Een voltijdse job in contractueel verband van onbepaalde duur.


- Een boeiende en sociale functie in een dynamische en culturele omgeving.


- Een marktconform salaris volgens schaal C1-C3 (bruto maandwedde voor een voltijdse medewerker zonder enige ervaring: €1927,37). Jaren dienst die je hebt opgebouwd bij overheidsdiensten worden volledig meegenomen. Daarnaast kan er tot maximum 6 jaar relevante privé-ervaring meegenomen worden, waardoor het brutoloon voor een voltijdse medewerker zonder ervaring bij de overheid kan stijgen tot €2176,30 per maand.


Wil je weten wat dit voor jou concreet betekent? Aarzel dan niet om een loonsimulatie op te vragen bij de personeelsdienst.


- Het salaris wordt aangevuld met een pakket van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, fietsvergoeding, gratis openbaar vervoer voor woon-werkverkeer en een hospitalisatieverzekering.


- Diverse opleidingsmogelijkheden.

Functieomschrijving

Wat doe je?


- Volgens een beurtrolsysteem ben je ’s avonds en in het weekend het aanspreekpunt van het cultuurcentrum voor gezelschappen, artiesten, huurders en bezoekers en heb je een toezichtfunctie.


- Je zet voor vergaderingen, congressen, ontmoetings- en vormingsactiviteiten de lokalen klaar (meubilair, multimedia-apparatuur) volgens de noden van de gebruiker.


- Je staat in voor onderhoudswerken in het cultuurcentrum en de gemeenschapshuizen (elektriciteitswerken, schrijnwerkerij, werken aan HVAC installatie en sanitair…).


- Je wordt ingezet in de algemene werking van het cultuurcentrum : ticketcontrole, inlichtingen verschaffen, adviesverlening….


- Regelmatig werk je ook mee aan de voorbereiding, opbouw, afbouw van tentoonstellingen, projecten en vormingsactiviteiten.

Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen