Profiel


Een enthousiaste handige Harry/Henriette met logisch verstand en coördinerende skills. Je werkt vlot zelfstandig, maar je bent ook een teamplayer die sociaal vaardig is. Je bent ondernemend, positief ingesteld en niets is je teveel.De inhoud van een gereedschapskist is je niet onbekend en een technische fiche lezen is voor jou kinderspel. Je bent geduldig, maar kan ook op een beleefde en kordate manier op je strepen staan wanneer een leveran- cier afspraken niet nakomt. Je bent planmatig maar last minute wijzigingen zie jij als een uitdaging.
-Je spreekt perfect Nederlands.
-Je inzet en goede communicatievaardigheden maken van jou een klantgerichte medewerker.
-Je bent technisch sterk onderlegd. Kennis van beeld-, geluid- en lichtinstallaties is een pluspunt.
-Je bent een echte teamspeler en bent niet bang om af en toe taken van collega’s over te nemen.
-Je komt soms op onregelmatige tijdstippen werken, ook in het weekend of ’s avonds.
-Je werkt zowel zelfstandig als in team, bent goed georganiseerd en kan overweg met deadlines.

Organisatie

De Republiek

De Republiek is een aanstekelijke community in Brugge waar ruimte gemaakt wordt voor ideeën, ontmoetingen en creatief ondernemen, voor en met iedereen die beweegt in de stad vanuit een duurzaam maatschappelijk perspectief. Het is een platform en uitvalsbasis voor tal van creatieve en sociale ondernemers, culturele orga- nisaties, kunstenaars, horecastarters en projecten met een focus op ondernemerschap, vakmanschap, kunst, stadsvernieuwing, inclusie, duurzaamheid en creativiteit.Handmade in Brugge, Het Brugs Food Lab, De Stadsrepubliek, Jeugdfilm in Brugge, TURBO, Ant-woord!, The Box ... zijn voorbeelden van projecten die momenteel vertrekken vanuit het platform van De Republiek.

Aanbod


-een 5/5 contract van onbepaalde duur
-verloning volgens PC329 – loonbarema B1c of na 6 jaar relevante ervaring B1b + extra-legale voordelen
-een interessante, uitdagende job binnen een dynamische organisatie en dito team
-flexibele werktijden

Functieomschrijving


Als technisch en logistiek coördinator ben je verantwoordelijk voor het infrastructureel en technisch huishouden van de organisatie.Je zorgt voor een kwaliteitsvolle infrastructuur in goede gezondheid zodat medewerkers in optimale en veilige omstandigheden kunnen werken en bezoekers zorgeloos kunnen genieten van events, horecabezoek en andere (semi)publieke activiteiten.Je ontwikkelt een efficiënt en duurzaam onderhoudsritme, dat je nauwgezet opvolgt zodat onverwachte investeringen tot een minimum worden herleid.Daarnaast coördineer, realiseer & controleer je een coherent en éénduidig technisch beleid dat te allen tijde een kwaliteitsvolle uitwerking garandeert van elke productie afzonderlijk en van het geheel van de organisatie.

Solliciteren

Stuur je cv en motivatiebrief naar ikwilwerken@republiekbrugge.be t.a.v. Kerlijn Van der Cruyssen.

De Republiek hecht belang aan inclusiviteit. De selecties gebeuren op basis van competenties ongeacht gender, origine, leeftijd of functiebeperking.

Reageren voor: 05/09/2021
Solliciteren

Stuur je cv en motivatiebrief naar ikwilwerken@republiekbrugge.be t.a.v. Kerlijn Van der Cruyssen.

De Republiek hecht belang aan inclusiviteit. De selecties gebeuren op basis van competenties ongeacht gender, origine, leeftijd of functiebeperking.

Reageren voor: 05/09/2021
Categorie
Techniek en productie
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
West-Vlaanderen