Voltijds Vast


Organisatie
Cultuurcentrum Het Perron
Cultuurcentrum Het Perron is het stedelijk cultuurcentrum van de Stad Ieper. Cultuurcentrum ‘Het Perron’ staat in voor het kunst- en cultuurbeleid van stad Ieper. Onze werking heeft als doel om een optimale cultuurspreiding en –participatie te realiseren en om een optimale gemeenschapsvorming mogelijk te maken.
Functie
Je maakt deel uit van de ploeg theatertechnici van cultuurcentrum Het Perron. Je staat in voor de technische voorbereiding, begeleiding, ondersteuning en uitvoering van de talrijke activiteiten die er worden georganiseerd. Om in verschillende omstandigheden gepaste oplossingen aan te reiken voor technische uitdagingen maak je dagdagelijks gebruik van je technische vakkennis en ervaring. Je bent een deskundig en professioneel aanspreekpunt voor zaalgebruikers, artiesten, bezoekende technici,…Ook voor praktische ondersteuning bij de algemene werking van het cultuurcentrum kunnen de collega’s op jouw hulp rekenen.
Profiel
- Je bent een gemotiveerde en betrouwbare teamspeler
- Je hebt een passie voor podiumtechnieken (klank en/of licht) en wil je blijvend verdiepen in dit uitdagende vakgebied
- Je beschikt over een rijbewijs B
- Onregelmatige uren, avond- en weekendwerk schrikken je niet af
Aanbod
Je komt terecht in een uitdagende en gezinsvriendelijke organisatie met een maatschappelijk relevante opdracht. Je komt in dienst met een voltijds contract van onbepaalde duur (38/38). Verloning in graad D1-D3 met als extra’s: maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatie- en groepsverzekering, opleidingsmogelijkheden,…
Solliciteren
Contactpersoon: wervingen@ieper.be
Reageren voor: 18/09/2019

Bezorg dan uiterlijk op 18 september 2019 je motivatiebrief, vergezeld van een uitgebreid curriculum vitae: - per post verstuurd aan de personeelsdienst, Auris, Ter Waarde 1, 8900 Ieper - OF tegen ontvangstbewijs aan een medewerker van de personeelsdienst, op hetzelfde adres - OF via e-mail naar wervingen@ieper.be (tegen ontvangstbevestiging). De postdatum of de datum van het ontvangstbewijs gelden als bewijs.