Organisatie

Compagnie Charlie

Compagnie Charlie is een gezelschap dat opereert in de kruising tussen straattheater, slapstick en fysiek spel. Onze eerste show Peek-a-Boo! voert de familie Pastek op met hun bokswedstrijd vol burleske acrobatie enonweerstaanbare slapstick. Peek-a-Boo! speelde meer dan 100 voorstellingen in België, Nederland en Duitsland. Voor onze tweede creatie, Rakanyak, gaan we verder op hetzelfde elan en met dezelfde personages. De familie Pastek bouwt haar boksring om tot een huis en dat huis verschijnt waar je het het minst verwacht.

Functieomschrijving

Technieker voor creatie (18 april 22 - 25 mei 22, première 26 mei 22) en tournee (juni-september zomer 22, data nog overeen te komen) van onze tweede straattheatervoorstelling, Rakanyak.

Profiel

Technicus met goede kennis van audio (micro, geluidseffecten, geluidssoftware (Ableton). Goede fysieke conditie. Bereid tot zwaar werk tijdens op- en afbouw decor in de buitenlucht.

Aanbod

We bieden een plek in een vlot draaiend theatergezelschap met uitgebreid netwerk van festivals, medewerkers en partners in de wereld van het straattheater. Alle prestaties worden betaald.

Solliciteren

Gelieve ons te contacteren op johannes@compagniecharlie.be

Reageren voor: 17/12/2021
Solliciteren

Gelieve ons te contacteren op johannes@compagniecharlie.be

Reageren voor: 17/12/2021
Categorie
Techniek en productie
Type
Vast
Tewerkstelling
Freelance
Regio
Andere