Profiel

Je hebt een diploma van het secundair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs van het korte type (bachelor, graduaat, kandidatuur). De VGC houdt rekening met elders verworven competenties (EVC). Beschik je over een EVC-attest, dan kom je ook in aanmerking.

Organisatie

Vlaamse Gemeenschapscommissie
Verspreid in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest liggen 22 gemeenschapscentra die samen N22 vormen. De gemeenschapscentra hebben een uitgebreid artistiek, sociaal, cultureel en educatief aanbod. Van heel lokale activiteiten (zoals een wekelijkse danscursus, een quiz van een lokale ouderenvereniging en een theatervoorstelling voor kinderen) tot projecten en samenwerkingen met een gewestbrede impact en uitstraling (zoals de festivals Vrouwenlente of Bewogen). Neem zeker een kijkje op www.n22.brussels, de koepelsite van de centra. De Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) is de inrichtende macht van de gemeenschapscentra. Ze vallen onder de entiteit gemeenschapscentra van het beleidsdomein Cultuur, Jeugd en Sport (CJS), die de 22 centra centraal ondersteunt. Andere deeldomeinen daarvan zijn algemeen cultuurbeleid, kunsten en erfgoed, lokaal cultuurbeleid, sociaal-cultureel werk, bibliotheekwerk, jeugdwerk

Aanbod

- Een voltijds (100%) vervangingsovereenkomst met ingang vanaf 1 augustus 2019.
- Loonschaal C121 – Technicus
- Een mooi loonpakket in overeenstemming met je niveau, 35 vakantiedagen op jaarbasis, maaltijdcheques, gratis woon-werkverkeer (ook MIVB-abonnement) en ruime vormingsmogelijkheden.

Functieomschrijving

Als technicus lever je, in overleg met de leidinggevenden, binnen de 2 gemeenschapscentra en vanuit de eigen technische deskundigheid, gespecialiseerde diensten en producten af.

Je bent verantwoordelijk voor het infrastructuurbeheer van 2 gemeenschapscentra. Je staat in voor de (theater)technische uitvoering (klank/licht/podiumtechniek) van voorstellingen en allerhande activiteiten in de 2 centra, in functie van de inhoudelijke programmatie.

Je rapporteert aan de centrumverantwoordelijken van de betrokken centra.
Categorie
Andere
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest