Organisatie

stad Kortrijk

IN WELK TEAM KOM JE TERECHT? 

Team Cultuurcentrum valt in het organogram onder de directie Vrije Tijd, bestaat uit een 30-tal medewerkers en verenigt de werking van de Schouwburg, het Muziekcentrum het platform DURF2030 met de exploitatie van Broelkaai 6.

In het Muziekcentrum hebben we een unieke combinatie van verschillende domeinen binnen de muzieksector. In een intens samenwerkingsverband met Wilde Westen, Conservatorium Kortrijk en vele andere partners, ontwikkelen we zo Kortrijk als Muziekstad.

Het Muziekcentrum Kortrijk is een vooruitstrevend centrum met drie artistieke pijlers: muziekpresentatie, muziekeducatie en muziekresidentie. Door deze drie pijlers samen te brengen op één site kunnen ze elkaar versterken en ontstaat een boeiende interactie. De focus ligt op muziek in al zijn diversiteit: alle genres komen aan bod, zowel binnen het (semi-) professionele veld als de amateurkunsten. Het Muziekcentrum Kortrijk is een thuis voor lokale, regionale, nationale en internationale musici. Door de unieke combinatie van huisgenoten, residenties, infrastructuur en ligging, faciliteert het Muziekcentrum ontmoeting en kruisbestuiving tussen die verschillende creatieve krachten en bouwt het bruggen met andere sectoren. Het Muziekcentrum is dus dé hotspot voor muziek in Kortrijk en wil zo de motor zijn voor het muziekbeleid in de hele stad.

Functieomschrijving

Als teamcoördinator van het muziekcentrum draag je de verantwoordelijkheid over de goede werking van het muziekcentrum en bouw je bruggen tussen de verschillende partners op de site om tot een gerichte muziekprogrammatie en educatief pakket te komen.
Je werkt mee aan een vooruitstrevend beleid in Kortrijk in overeenstemming met het bestuursakkoord. Zo kom je in samenwerking met verschillende partners binnen en buiten het muziekcentrum tot een breed gedragen visie en actieplan dat een positieve invloed heeft op de muziekambities van de stad en de ruimere regio.

Profiel

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

Onze waarden en bedrijfscultuur spelen een cruciale rol in ons verhaal. We vinden het dan ook belangrijk dat elke medewerker de Kortrijkse waarden uitdraagt. Ben je ondernemend? Sta je open voor andere meningen? Durf je open communiceren? En ben je een echte teamplayer. Dan zal je je helemaal kunnen vinden in onze filosofie.

AAN WELKE VOORWAARDEN MOET JE  VOLDOEN? 

 • Je bent in het bezit van een bachelordiploma of een diploma dat toegang geeft tot niveau B. Daarnaast heb je minimaal 4 jaar ervaring in leidinggeven of het trekken of coördineren van een project.
 • OF Je bent niet in het bezit van een bachelordiploma of een diploma dat toegang geeft tot niveau B, maar je slaagt voor een online niveau- en capaciteitstest. Daarnaast heb je minimaal 4 jaar ervaring in leidinggeven of het trekken of coördineren van een project.

Aanbod

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

 • Een contract van onbepaalde duur op B-niveau. Heb je hier vragen over? Misschien vind je al een eerste antwoord tussen de veelgestelde vragen.
 • Maaltijdcheques van 7,50 euro.
 • Een gratis hospitalisatieverzekering met gunsttarief voor partner en kinderen.
 • Gratis aansluiting bij GSD-V.
 • Gratis openbaar vervoer voor woon-werkverkeer.
 • Fietsvergoeding.
 • Eindejaarspremie.
 • Groepsverzekering (tweede pensioenpijler).
 • Een mooi verlofpakket (33 tot 35 dagen) en een flexibel uurrooster.
 • Mogelijkheid tot telewerk.
 • Naast anciënniteit vanuit de openbare sector of onderwijs, kan ook relevante ervaring uit de privésector of als zelfstandige meegerekend worden met een maximum van 18 jaar.
 • We zetten in op welzijn en werkgeluk, met teambuilding, after work cafés, personeelsevents, webinars, workshops, sport over de middag, enz.
 • Een loopbaan met ontwikkelingskansen en nieuwe uitdagingen.
Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
West-Vlaanderen