Profiel

Je bent in het bezit van een masterdiploma. Leidinggevende ervaring is aangewezen.

Organisatie

Stad & OCMW Lier
Het stadsbestuur en het OCMW van Lier smolten samen tot één organisatie en werken onder een gemeenschappelijke algemeen directeur. We staan beslist open voor een grote verscheidenheid en selecteren enkel aan de hand van kwaliteiten. Er wordt geen onderscheid gemaakt op basis van leeftijd, geslacht, afkomst, cultuur, seksuele geaardheid of geloof. Meer informatie over stad en OCMW Lier vind je op www.lier.be en www.sociaalhuislier.be.

Aanbod

Stad en OCMW Lier bieden je een uitdagende job met verantwoordelijkheid. Glijdende werktijden en een aantrekkelijke verlofregeling maken een goede balans tussen werk en privé mogelijk.

Weddeschaal A1a-A2a:
•Basiswedde in trap 0: 3107,98 euro bruto/maand
•Basiswedde in de 10de weddetrap: 3847,64 euro bruto/maand

Werkervaring bij de overheid wordt integraal meegerekend voor de bepaling van de anciënniteit; relevante beroepservaring in de privésector voor maximum 10 jaar.

Het salaris wordt aangevuld met heel wat extra voordelen:
•Maaltijdcheques van 6 euro
•Volledige terugbetaling van het openbaar vervoer
•Fietsvergoeding van 0,23 euro per kilometer
•35 dagen vakantie bij een voltijdse tewerkstelling
•Gratis hospitalisatieverzekering
•Gunstig aanvullend pensioen (75% kloofdichting t.o.v. het pensioen van statutaire medewerkers)
•Glijdende werkuren
•Smartphone en laptop

Functieomschrijving

Als teamcoördinator Cultuur & Evenementen sta je in de eerste plaats in voor een vlotte aansturing van je medewerkers. Naast de werking van het Liers Cultuurcentrum ben je verantwoordelijk voor het Lierse cultuurbeleid en het steeds groeiend aantal evenementen in onze stad. Elke dag opnieuw staan er immers boeiende activiteiten op het programma die je medewerkers samen met jou in goede banen leiden. Je werkt beleidsvoorstellen uit en zet de financiële middelen efficiënt in.

Een vlotte en heldere communicatie is onontbeerlijk. Zowel met je medewerkers, als met de andere teamcoördinatoren van het departement Uit in Lier en andere collega’s van stad en OCMW Lier, maar ook met klanten / bezoekers en andere belanghebbenden overleg je op een constructieve manier.

Verder hecht je veel belang aan het coachen en ondersteunen van je medewerkers om de visie van het team verder uit te bouwen en om te zetten in concrete projecten. Je waakt hierbij over het correct toepassen van procedures en doet zelf regelmatig verbetervoorstellen. Inzicht in het beleid van de organisatie is dan ook belangrijk.

Je hebt voldoende aandacht voor al je medewerkers, van de technische ploeg en de administratie tot de consulenten die je ondersteunen. Daarvoor heb je een hoge dosis enthousiasme, een positieve ingesteldheid en ben je flexibel.

Regelmatig avond- en weekendwerk schrikken je niet af.
Categorie
Directie en management
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen