Organisatie

JEF

JEF is dol op jeugdfilm. JEF brengt eigenwijze, supergoeie films in de zalen, bij jou thuis en op school. Maar JEF is ook meer dan film. JEF is een festival. JEF is er voor en door kinderen en jongeren en nodigt hen uit om mee te doen aan workshops, te experimenteren met nieuwe media en zelf films te maken. JEF is een aanspreekpunt voor iedereen die professioneel te maken heeft met jeugd, film en nieuwe media, in de klas of in de vrije tijd. En JEF stimuleert regisseurs en acteurs om werk te maken van meer Vlaamse jeugdfilms.


Functieomschrijving

We zijn steeds op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde, verantwoordelijke en zelfstandige stagiairs.

Naast onze samenwerking met een vaste vormgever, maken we regelmatig ook zelf visuele content aan om onze externe communicatie (zowel online als in print en video) te voeren. We hebben een duidelijke huisstijl als leidraad, maar experimenteren graag met nieuwe tools (Instagram-filters, … ). Jouw taak is om samen met het communicatieteam media-uitingen te bedenken, ze vorm te geven in lijn met de huisstijl en in productie te brengen. Dit voor zowel filmreleases als projecten van JEF. De prioriteiten worden in overleg bepaald waarna je zelfstandig aan de slag kan om bepaalde zaken uit te werken. Jouw creatieve inbreng wordt erg geapprecieerd.


Profiel

Je volgt een opleiding journalistiek, communicatiewetenschappen, grafische- en digitale media, marketing of gelijkaardig.

  • Sociale media kanalen en grafische programma’s hebben geen geheimen meer voor jou.

  • Vormgeving en het creëren van (video)content zijn jouw ding.

  • Een vlotte pen is een pluspunt, maar geen must.

  • Je kan zelfstandig werken.

  • Je bent flexibel, denkt kritisch mee en bent stressbestendig.


Periode

De festivalperiode loopt van 6/02/2023 tot en met 26/02/2023. In het najaar 2022 starten de voorbereidingen voor de volgende editie. Kortere stageperiodes zijn bespreekbaar, maar de festivalperiode dient mee in de stage te zitten. Ideale stageperiode: tussen oktober en maart.


Aanbod

  • Werkervaring in de culturele sector

  • Jouw werk zal zichtbaar zijn op onze kanalen

  • De kans om een inhoudelijk verschil te maken

  • Toegang tot alle films tijdens het festival

Solliciteren

Interesse in deze stage? Stuur een mail met je CV en (korte) motivatie naar stage@jeugdfilm.be

Reageren voor: 31/10/2022
Solliciteren

Interesse in deze stage? Stuur een mail met je CV en (korte) motivatie naar stage@jeugdfilm.be

Reageren voor: 31/10/2022
Categorie
Marketing & communicatie
Type
Stage
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Antwerpen