Organisatie

1998
Als derde bachelorstudente in Engels Theater, Film, Literatuur aan de Universtiteit van Antwerpen ben ik op zoek naar een stage in verband met theater tijdens het tweede semester. Zelf heb ik een passie voor toneelspelen en het leven op de scène, en zou ik enorm tevreden zijn met een stage waarbij ik mee het leven op de scène kan opbouwen, maar ik sta ook open om veel bij te leren achter de scènes. M.a.w. ik zou enorm graag helpen bij de dramaturgie en/of regie. Ik ben beschikbaar vanaf februari tot augustus 2020 en zou minimaal 150 stageuren moeten afleggen (dit mag enkele dagen per week voltijds zijn, of slechts een dag per week over een langere periode). Als u plek heeft voor een stagiaire in dit onderwerp, aarzel niet om mij te contacteren via mijn emailadres bernadette.wouters98@gmail.com zodat ik mijn CV en meer informatie kan doorsturen! Alvast bedankt en vriendelijke groeten.

Functieomschrijving

Als derde bachelorstudente in Engels Theater, Film, Literatuur aan de Universtiteit van Antwerpen ben ik op zoek naar een stage in verband met theater tijdens het tweede semester.
Zelf heb ik een passie voor toneelspelen en het leven op de scène, en zou ik enorm tevreden zijn met een stage waarbij ik mee het leven op de scène kan opbouwen, maar ik sta ook open om veel bij te leren achter de scènes.
M.a.w. ik zou enorm graag helpen bij de dramaturgie en/of regie.
Ik ben beschikbaar vanaf februari tot augustus 2020 en zou minimaal 150 stageuren moeten afleggen (dit mag enkele dagen per week voltijds zijn, of slechts een dag per week over een langere periode).
Als u plek heeft voor een stagiaire in dit onderwerp, aarzel niet om mij te contacteren via mijn emailadres bernadette.wouters98@gmail.com zodat ik mijn CV en meer informatie kan doorsturen!
Alvast bedankt en vriendelijke groeten.
Categorie
Artistiek
Type
Stage
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Antwerpen