Voltijds Vast


Organisatie
Karel de Grote Hogeschool
Functie
student zoekt coach Internet of Things...
Onze Internet of Things graduaatstudenten zijn op zoek naar een coach. Ben jij de geknipte persoon om hen mee op te leiden tot IoT Service Engineer?
Als je echter denkt dit te kunnen doen door het vertalen van een vakinhoud in lezingen en het verbeteren van een examen dan zullen zij je moeten teleurstellen. Onze studenten willen écht leren hoe het moet. Met beide voeten op de grond en de handen in de praktijk. Én soms ook met het hoofd in de wolken. Daarvoor hebben ze jou nodig. Iemand die hen kan begeleiden in projecten, workshops, werkplekleren, simulaties, opdrachten, stages … Kortom, je biedt hen een rijke leeromgeving die hen kan voorbereiden in het veroveren van de wereld van Internet of Things.
Profiel
Zó groot willen onze studenten worden…
Wij verwachten veel onze studenten en zij ook van jou. IoT Service Engineer worden doen onze studenten door expertise op te bouwen doorheen de volledige IoT-keten. Experten in verbinding worden het. Verbinden van de noden van de eindgebruiker met de mogelijkheden van een digitale IoT-applicatie. Verbinden van data met cloud. Verbinden van hardware met software. Je hoort het goed: Connectiviteit on a next level.
Dat is ook wat zij van jou verwachten. Niet alleen in je expertise, ook in samenwerking met je team. Klopt… je doet dit niet alleen. Onze studenten zoeken twee van die multigetalenteerde coaches. Jullie vullen mekaar goed aan en kunnen zo met jullie expertise de volledige IoT-keten overbruggen. Samen met je opleidingscoördinator en experten uit het werkveld maken jullie deel uit van een team waar zelfs de Avengers niet tegenop kunnen.
Zó groot wil jij worden…
Elke dag opnieuw sta je klaar voor jouw studenten. Je gelooft in hun capaciteiten om van jouw digitale expertise te leren. Jouw creativiteit in het creëren van de content voor onze nieuwe opleiding is wat jou groot maakt. Je hebt een diploma. Eentje van een bachelor of een master. De welke doet er minder toe. Dat praktisch denkend hoofd op je schouders en de digitalisering die door je lijf giert dat is wat wij nodig hebben. Jouw gedrevenheid en engagement voor de ontwikkeling van jouw studenten, dát is waarom wij zo graag met jou werken. Jij bent de persoon waarvan we denken: “Hoe hadden we dit ooit zonder jouw proactiviteit klaar gekregen?”
Aanbod
Wat bieden wij jou?
Onze studenten hebben die 2 voltijdse coaches nodig vanaf 19 augustus 2019 en dat tot en met 31 augustus 2020. Maak je geen zorgen… na een positieve evaluatie doen we dat het jaar nadien gewoon nog een keer. Je doet dat als statutair onderwijzend personeel in een warme en ambitieuze leer- en werkplek. We willen samen het beste uit jou, elkaar en onze studenten halen! En je wordt er nog betaald voor ook. Als bachelor ontvang je een loon volgens het barema van praktijklector (316) en als master volgens het barema van lector (502). Meer info hierover vind je op http://onderwijs.vlaanderen.be/nl/vind-je-salarisschaal#hoger-onderwijs. Woon-werkverkeer via openbaar vervoer vergoeden we voor 100% en als je met de fiets komt, krijg je 0,15 € per km.
Solliciteren
Contactpersoon: Eva Van Gelder
Reageren voor: 07/08/2019

Interesse? Vertel het ons! Solliciteer zo snel mogelijk via www.kdg.be/vacatures. We zijn benieuwd naar je parcours en motivatie. We vinden diversiteit belangrijk en nodigen iedereen uit om zich kandidaat te stellen. Van zodra we een match vinden, stoppen we met zoeken! Een vraag? Silke geeft je als opleidingscoördinator graag antwoord op al jouw vragen. Nu misschien niet echt ál jouw vragen… maar je mag het altijd proberen. Je kan haar bereiken via 03 502 28 52 of silke.ruebens@kdg.be. Voor hulp bij het solliciteren kan je terecht bij HR via 03 613 13 36 of hr@kgd.be.