Voltijds Stage


Organisatie
The NATIONA(A)L Artist Supermarket
NATIONA(A)L is een organisatie die toegewijd is aan de promotie van de Belgische culturele en creatieve industrieën. Dit najaar (28.11.2019-15.12.2019) organiseren we de NATIONA(A)L Artist Supermarket: een tentoonstelling, een onderdompelende beleving en een commerciële beurs toegewijd aan de promotie van de Belgische culturele en creatieve industrieën. Tijdens de Artist Supermarket kan het publiek kennis maken met de verborgen parels en sleutelfiguren uit de volgende Belgische culturele en creatieve industrieën: MODE / DESIGN / GASTRONOMIE / MUZIEK / VISUELE KUNSTEN / CINEMA / LITERATUUR / DIGITALE KUNSTEN / PODIUM KUNSTEN.

Naar aanleiding van de Artist Supermarket is NATIONA(A)L op zoek naar een stagiair(e) die het communicatie team komt versterken vanaf september 2019. Wij zoeken iemand die gepassioneerd is door de Belgische creatieve en culturele industrieën en zich daar meer in wil verdiepen. Zin om veel bij te leren en een breed netwerk uit te bouwen EN beschikbaar voor minimum 3 opeenvolgende maanden? Dan is de stage van NATIONA(A)L misschien iets voor jou?
Functie
Tijdens je stage raak je betrokken in de voorbereiding van de NATIONA(A)L Artist Supermarket die plaats vindt vanaf 28 november tot 15 december 2019 in het Vanderborghtgebouw in hartje Brussel.

Je neemt hoofdzakelijk de online communicatie voor jouw rekening. Je ondersteunt de campagne en initiatieven van NATIONA(A)L met gerichte online communicatie via sociale media, website, advertising en mail. Je houdt de website up to date en maakt aangepaste content die inspeelt op de actualiteit.

Je doet research naar de Belgische creatieve en culturele industrieën. Daarnaast sta je ook in voor het onderhouden van contacten met onze deelnemende exposanten, en ga je actief op zoek naar potentiële deelnemers.
Profiel
NATIONA(A)L is op zoek naar een student communicatiewetenschappen, communicatiemanagement, grafisch ontwerp of cultureel management die in het kader van een opleiding een stage volgt, met de volgende bekwaamheden en motivaties:

Je bent perfect Nederlandstalig, met een uitstekende kennis van het Frans en het Engels.
Word, Excel, MailChimp en social media toepassingen ken je als je binnenzak.
Je hebt grafisch inzicht, kennis van Photoshop/Indesign is een absoluut pluspunt.
Je bent creatief en ondernemend en je denkt mee over nieuwe mogelijkheden.
Je bent productief en ziet in elk probleem een fantastische uitdaging.
Je hebt uitstekende redactionele vaardigheden. Je denkt in likes en hashtags en kan snel en doorleefd schrijven!
Je bent enthousiast, dynamisch en commercieel ingesteld en communicatief sterk.
Je bent nauwgezet en punctueel met een oog voor detail.
Je fleurt op in een team, maar draagt ook verantwoordelijkheid voor zelfstandig werk.
Je hebt een uitgesproken belangstelling voor de Belgische creatieve en artistieke scene.

Je bent fulltime beschikbaar voor een periode van minstens 3 maanden vanaf september 2019, van 9.30u tot 17.00u in ons kantoor in Brussel-Zuid. Exacte start en duurtijd van de stage zullen in samenspraak worden overeengekomen.
Aanbod
Een boeiende stage in een klein gedreven team met veel verantwoordelijkheid en zelfstandig werk. Een stage bij NATIONA(A)L biedt jouw de ideale mogelijkheid om ervaring op te doen in de Belgische culturele en creatieve sector en je netwerk uit te bouwen.
Solliciteren
Contactpersoon: Adeline D'Ursel: adeline@nationalstore.be
Reageren voor: 02/09/2019

Heb je interesse in deze boeiende stage? Solliciteer dan snel! Stuur jouw CV en motivatiebrief door naar adeline@nationalstore.be met als functietitel "Stage NATIONA(A)L 2019"