Organisatie

laGeste (kabinet k & les ballets C de la B)

Choreografen Joke Laureyns en Kwint Manshoven zijn voor een nieuw project van laGeste (= kabinet k & les ballets C de la B) op zoek naar een stagiair/vrijwilliger die een creatieproces documenteert en archiveert.

Het project, getiteld someone will always be missing, omvat een reeks duetten tussen professionele dansers en kinderen uit Palestina of van Palestijnse origine. De repetities vinden afwisselend plaats op de Westbank, in Jerusalem, Gaza, Libanon en in Gent.

Functieomschrijving

Het uitschrijven, redigeren en archiveren van (online)gesprekken met de betrokken artiesten en de artistieke leiding van de betrokken organisaties en eenvoudige montage van videomateriaal voor en tijdens het creatieproces. Deze taken beperken zich tot de activiteiten in Gent.

Profiel

Studenten journalistiek of theaterwetenschappen. Een vloeiende beheersing van het Engels is een vereiste. Interesse in de kunsten en kennis van de politieke situatie in Palestina zijn pluspunten.

Aanbod

Deze functie is onbezoldigd. In ruil voor je inzet maak je kennis met een specifieke danstaal en werkwijze tijdens een bijzonder creatieproces dat deels in Palestina en deels in Gent zal plaatsvinden, met een mix van professionele dansers en kinderen, afkomstig uit Palestina of van Palestijnse origine

Solliciteren

Aanmelden bij Mieke Versyp via mieke@kabinetk.be

Reageren voor: 15/08/2022
Solliciteren

Aanmelden bij Mieke Versyp via mieke@kabinetk.be

Reageren voor: 15/08/2022
Categorie
Andere
Type
Stage
Tewerkstelling
Freelance
Regio
Oost-Vlaanderen