Profiel

- je hebt een sterke interesse in alle aspecten van online marketing. Sociale media als Facebook & Instagram hebben geen geheimen voor jou, je hebt al eens een CMS van dichtbij gezien, je weet je weg te vinden in emailmarketingtools als Mailchimp, en je hoort het niet in Keulen donderen bij de term 'SEO';

- je bent een geboren content creator, en dat in alle vormen en maten (tekst, foto, video);

- je hebt basiskennis van grafische programma's als Adobe Photoshop, en in het ideale geval ook van Adobe Première of After Effects;

- je werkt zelfstandig, nauwkeurig en gestructureerd, maar je werkt daarnaast ook graag in team;

- je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en een zeer goede kennis van het Engels;

- je hebt affiniteit met de culturele sector, en in het ideale geval ook een grote interesse in opera en ballet;

- je bent liefst 3 maanden of meer beschikbaar in de periode februari — juni 2020.

Organisatie

Opera Ballet Vlaanderen
Vertrekkend vanuit de onweerstaanbare kracht van muziek, theater en dans, gaat Opera Ballet Vlaanderen dagelijks met een team van meer dan 380 vaste medewerkers aan de slag. Samen brengen we de grote werken uit de opera, ballet- en dansgeschiedenis tot leven alsook hedendaagse creaties en te herontdekken meesterwerken. Onze opdracht: ons publiek ontroeren, inspireren, laten genieten van schoonheid en aanzetten tot reflectie.

Aanbod

- een uitdagende stage in een aantrekkelijke culturele omgeving, die aansluit bij je verwachtingen, ervaring of studie.

- ruimte om je eigen invulling te geven aan de opdrachten.

- een nauwe samenwerking met de rest van het (online) marketingteam.

Functieomschrijving

Als stagiair online marketing zet je je schouders mee onder alle online kanalen van Opera Ballet Vlaanderen: de website, sociale media, contentcreatie, emailcampagnes, etc. Daarbij werk je nauw samen met de coördinator online marketing en de content marketeer, en krijg je veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief.


Je grootste project wordt de online lancering van het nieuwe seizoen 2020-2021. Van het klaarstomen van de website tot het mee bedenken en uitwerken van de online en social campagne: jij wordt in elke stap van het proces betrokken. Daarnaast werk je ook mee aan de online promotie van het huidige seizoen 2019-2020.
Categorie
Marketing & communicatie
Type
Stage
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen