Deeltijds Stage


Organisatie
Off World
Off World is een onafhankelijke documentaireproducent en heeft de afgelopen jaren een stevig palmares en een solide reputatie opgebouwd als hoofdproducent en coproducent van creatieve auteursdocumentaires, voor zowel de nationale als de internationale markt. Off World staat voor een eigentijdse en eigenwijze kijk op de wereld, vanuit de passie en het talent van haar auteursdocumentairemakers. 

Functie
Voor een documentaireserie voor kinderen zijn we op zoek naar een stagiair(e) montage die onze editor kan bijstaan. Je komt terecht in een jong bedrijf, waar je niet alleen samenwerkt met de editor, maar ook met de producers in hetzelfde pand. Je zult je technische vaardigheden verscherpen als montage-assistent, maar ook de kans krijgen om meer creatieve dingen aan te pakken, zoals teasers voor de afleveringen monteren.

In principe gaat het om 2 dagen per week, maar aangezien de dagen samenhangen met de draaiplanning, kan de indeling soms iets anders zijn. We zoeken iemand vanaf januari 2018. Het project loopt tot juli 2018, maar je kunt reageren vanaf 2 maanden beschikbaarheid.
Profiel
Onze perfecte kandidaat is leergierig, werkt precies en is minimaal twee maanden beschikbaar. Qua technische kennis hoef je niet enorm vergevorderd te zijn: als je weet wat 'XAVC (422, 10bit)' betekent dan is je theoretische kennis in orde, en als je ook kan uitleggen hoe proxies werken in premiere is de praktijk ook meer dan genoeg.
Aanbod
We bieden je de kans om ervaring en contacten op te doen bij een zeer ervaren productiehuis voor documentaires. Je werkt nauw samen met de editor voor een documentairereeks waar ook animatie bij betrokken is, en leert veel over het reilen en zeilen van een grote documentaireproductie.
Solliciteren
Contactpersoon: Pien van Grinsven
Reageren voor: 25/02/2018

Stuur een mailtje naar pien@offworld.be met je cv, een korte motivatiebrief en je beschikbaarheid.