Profiel

Studeer je voor meubelmaker, ontwerper, stoffeerder of houtbewerker en wil je graag in de praktijk bijleren? Hier is je kans want Nome Furniture, een Antwerps familiebedrijf in vintage designmeubilair, zoekt een onbezoldigde stagiair voor het restauratie-atelier voor minimum 3 dagen per week.


Als stagiair-ateliermedewerker bij Nome hou je van meubels, design, stofferen en houtbewerking. Van een flink doorleefd meubel weer een echt pareltje maken, daar ga jij zelf van blinken. Je bent een echte handige Harry of Henrietta en werkt ordelijk en gestructureerd. Je weet de duur en materiaalkeuze voor restauratieprojecten aan commerciële meerwaarde te koppelen.


Je hebt een bloedhekel aan rommel en je ziet werk, ook zonder glazen bol. Als teamspeler vind je een-tweetjes over lopende projecten met je collega’s vanzelfsprekend.


Arbeidsvoorwaarden:


Je kan vanaf oktober minstens 3 volledige dagen per week aan de slag bij Nome en dit voor minstens 3 maanden. Arbeidsdagen- en uren zijn flexibel af te spreken van dinsdag tot en met zaterdag. Zondag en maandag zijn we gesloten. De stage is enkel mogelijk binnen je opleiding, met toelating van de school en met geldige stagecontracten.Organisatie

Nome Furniture

Nome Furniture is een online galerie die vintage design meubelen koopt, restaureert en weer verkoopt. Onze stukken zijn te bezichtigen en te koop in ons atelier/showroom in het centrum van Antwerpen.


Aanbod

Nome Furniture


Bij Nome kan je praktijkervaring opdoen in een echt meubelatelier. Hier leer je fineer herstellen, schuren, vernissen, stofferen, houtsoorten herkennen etc. Je leert veel bij over designers, meubelontwerp, productpresentatie en zelfs een stukje verkoop.


We werken met een hecht team van 6 man : een zaakvoerster, twee restaurateurs-stoffeerders, een commercieel bediende/verkoper, een fotograaf en teamleider. Iedereen in ons team is multi-inzetbaar dus je kan veel van elkaar leren. Samen lunchen en speciale momenten vieren met lekker eten en een drankje zijn onderdeel van het DNA bij Nome.Functieomschrijving

Takenpakket


40% meubels nakijken, opkuisen, kleine reparaties uitvoeren


30% orde / opruimen / organisatie in atelier en showroom, kasten en wall units monteren


30% leveringen en ophalingen, restauratieprojecten, verkoop, inpakken van bestellingenSolliciteren

Interesse?

Stuur ons je kandidatuur met motivatiebrief, leeftijd en persoonlijke contactgegevens via contact@nomefurniture.com . Vragen over deze stage-vacature stuur je via dezelfde weg.

Reageren voor: 01/11/2020
Solliciteren

Interesse?

Stuur ons je kandidatuur met motivatiebrief, leeftijd en persoonlijke contactgegevens via contact@nomefurniture.com . Vragen over deze stage-vacature stuur je via dezelfde weg.

Reageren voor: 01/11/2020
Categorie
Techniek en productie
Type
Stage
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Antwerpen