Organisatie

MoMeNT

MoMeNT biedt stageplaatsen aan creatievelingen die ervaring willen opdoen en geïnteresseerd zijn in productie, podiumtechnieken, kunsteducatie, journalistiek en/of communicatie

MoMeNT is een cultuurproducerend festival dat een podium wil bieden aan creatieve makers uit verschillende disciplines. Dit festival wordt gedragen door het thema ‘TIJD’ en loopt van 18 juni 2022 tot 18 september 2022. In de zesde editie van ons bovenlokaal festival staan tientallen premières, openlucht filmvertoningen, het stadsmuzikantenfestival in het Tongerse Begijnhof en tal van concerten, lezingen en tentoonstellingen op het programma.

Heb jij een brede culturele interesse, houd je van theater, muziek, film, festivalsfeer en wil jij het festivalteam van MoMeNT komen versterken?


Functieomschrijving

Op kantoor heb je een aantal vaste taken, maar zullen er ook een hoop losse klussen op je afkomen, afhankelijk van je interesses en capaciteiten. Je bent als een spin in het web en krijgt inzicht in alle aspecten van het festival: het ondersteunen van de productieverantwoordelijke of communicatieverantwoordelijke, het begeleiden van een kunst-educatief project, het schrijven voor een redactiekrant, productionele klussen en het voeren van publiciteit. Binnen het team van MoMeNT krijg je de ruimte voor eigen initiatief.

Profiel

Herken je jezelf in de volgende omschrijving?

- Affiniteit met podiumkunsten en andere artistieke disciplines.

- Organisatietalent en helderheid in communicatie.

- Positieve werkhouding, stressbestendig, meedenken en aanpakken.

- Communicatief.

- Leergierig en nieuwsgierig.

- Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Aanbod

Wij bieden…


- Een inspirerende stageplek in Tongeren;


- Allround werkervaring bij het leukste cutting edge festival (onder goede begeleiding);


- Uitbreiding van je netwerk in de culturele wereld.

Solliciteren

Solliciteren kan via moment@stadtongeren.be

Reageren voor: 01/03/2022
Solliciteren

Solliciteren kan via moment@stadtongeren.be

Reageren voor: 01/03/2022
Categorie
Andere
Type
Stage
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Limburg