Profiel

De concrete invulling van de vacature gebeurt op maat van je interesses, maar wordt vooral bepaald door de samenstelling van het programma. Aangezien de programmering momenteel nog niet rond is, kunnen we nog geen concrete verdeling maken, maar neem gerust contact op en we bekijken samen wat de mogelijkheden voor jou zijn.

PERIODE
8 juli t/m 10 augustus 2019

Organisatie

TAZ (Theater Aan Zee)
TAZ is een jaarlijks kunstenfestival in Oostende. Het festival presenteert tien dagen lang podiumkunst (theater, dans, performance ...) in een eigenzinnige combinatie met muziek, literatuur, film en andere disciplines. Van 31 juli tot en met 10 augustus 2019 strijkt TAZ neer in Oostende, met meer dan 30 speellocaties, 300 voorstellingen en concerten, 300 medewerkers en ruim 35.000 betalende bezoekers.

Aanbod

Gevarieerd takenpakket - klein en flexibel team - ontmoeting met veel mensen uit de culturele sector - maaltijden en overnachting tijdens de stageperiode (voor, tijdens & na het festival)

Functieomschrijving

Ook voor TAZ#2019 zijn we op zoek op zoek naar stagiair(e)s / vrijwilligers productie.
Als productie-assistent zorg je mee voor de praktische uitwerking van het programma en volg je een onderdeel van A tot Z op, dit zowel in aanloop naar als tijdens het festival. Je bent de spilfiguur die ervoor zorgt dat alle betrokkenen het nodige materiaal en informatie hebben en alles op rolletjes loopt.
Je krijgt de nodige vrijheid en verantwoordelijkheid, wat betekent dat we ook van jou flexibiliteit en een zekere zelfstandigheid verlangen. In het bezit zijn van een rijbewijs B is een pluspunt.
Categorie
Andere
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
West-Vlaanderen