Organisatie

Nostalgie

Nostalgie brengt in Vlaanderen een unieke mix van muziek uit de jaren ‘70, ’80, ’90 en ‘00’s. Het commerciële radiostation zendt al ruim 13 jaar ‘niks dan classics’ uit. Daarmee bereikt Nostalgie meer dan 1,4 miljoen luisteraars, voornamelijk actieve volwassenen tussen 35 en 54 jaar oud. Enthousiasme en liefde voor muziek zijn de basis ingrediënten die het team van Nostalgie vooruit stuwen om elke dag opnieuw feelgood radio te maken. Nostalgie: What a feeling!

Functieomschrijving

Bij Nostalgie en NRJ zoeken wij

.. een Stagiair (m/v) Marketing voor NRJ en Nostalgie. En we denken dat jij de geknipte kandidaat bent.

Want wie we nodig hebben,

is een enthousiast iemand met liefde voor muziek. Die samen met het team van NRJ en Nostalgie feelgood radio wil maken. Elke dag opnieuw!

Waarom precies jij?

Omdat je nog op de studiebanken zit, maar eigenlijk niet kunt wachten om de theorie aan de praktijk te toetsen.

Wat je stageopdracht inhoudt? Je versterkt het marketingteam van zowel Nostalgie als NRJ en werkt mee aan verschillende projecten. Die liggen in verschillende domeinen: mediaplanning, promo & events, partnerships, digitale marketing (website, social media, emailmarketing, wedstrijden, advertising, community management), PR, online redactie, copywriting en het aansturen van grafisch designers.

Profiel

Wat op je CV staat,

is interessant, maar niet het allerbelangrijkste. Je volgt een bachelor- of masteropleiding of postgraduaat in de richting Communicatiemanagement, Businessmanagement, Eventmanagement, Sociale of Communicatiewetenschappen, Muziekmanagement of Digitale Marketing. Je bent een echte marketeer in spe met commerciële feeling, kent het medialandschap op je duimpje en bent mee met de laatste digitale trends. Je bent een doener, stressbestendig en flexibel, en beschikt over communicatietalent. MS Office kent geen geheimen voor jou; nieuwe digitale tools heb je snel onder de knie. Google Certificaten zijn een plus. Een rijbewijs is handig, maar geen must.

Aanbod

Wat je terug krijgt, is ...

  • de kans om stage te lopen in een groot mediabedrijf, waar je veel kennis kan opdoen over het maken van radio;
  • de opportuniteit om te werken in een klein team waar je onmiddellijk veel mag doen, maar altijd kan rekenen op de steun van je stagebegeleider;
  • appreciatie, omdat je echt een meerwaarde bent voor het team en niet zomaar iemand die verplicht een tijdje komt meedraaien.
Categorie
Marketing & communicatie
Type
Stage
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen