Organisatie

Asiat Park

Asiat Park is een nieuw nest voor de buurt, een bruisende tuin voor Vilvoorde.

Naast een groene oase biedt het park ook onderdak aan tal van bewoners: van koffiebranders tot tweedehandswinkels, klimzalen & veel meer.

In eerste instantie een plek om te ontspannen, maar evenzeer een park met een waaier een event locaties. Een club, een vijverhal, of zelfs een vuurhut in het bos.

Functieomschrijving

Samen met het communicatieteam zal je instaan voor het beheer van de sociale media, nadenken over prikkelende content en de verschillende bewoners van het park hiermee een handje helpen. Daarnaast zal je helpen bij het implementeren va onze huisstijl in de all round communicatie over het park en haar bewoners.

Profiel

Een gemotiveerde digital creative die wegwijs is met sociale media en graag ervaring wil opdoen in digitale communicatie. Kennis van de Adobe suite of andere grafische software is een groot pluspunt. We verkiezen een fijne open persoonlijkheid boven diploma’s en ervaring. We bouwen aan een ploeg die de diversiteit van de wijk weerspiegelt.

Aanbod

We bieden een leerrijke stage aan bij de organisatie achter het steeds groeiende Asiat Park in Vilvoorde. Het aantal dagen per week en de totale periode van de stage zijn nog overeen te komen. We zijn flexibel!

Categorie
Marketing & communicatie
Type
Stage
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest