Voltijds Stage


Organisatie
JEF
JEF is dol op jeugdfilm. JEF brengt eigenwijze, supergoeie films in de zalen, bij jou thuis en op school. Maar JEF is ook meer dan film. JEF is een festival. JEF is er voor en door kinderen en jongeren en nodigt hen uit om mee te doen aan workshops, te experimenteren met nieuwe media en zelf films te maken. JEF is een aanspreekpunt voor iedereen die professioneel te maken heeft met jeugd, film en nieuwe media, in de klas of in de vrije tijd. En JEF stimuleert regisseurs en acteurs om werk te maken van meer Vlaamse jeugdfilms.
Functie
We zijn steeds op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde, verantwoordelijke en zelfstandige stagiairs.

Je helpt ons bij het plannen en organiseren van het JEF festival. Je staat in voor het plannen en organiseren verschillende onderdelen van het festival, van het medialab tot het uitwerken van de scenografie. Je stelt mee de planningen van de verschillende festivallocaties op én houdt ook mee het budget in de gaten. Samen met de productieleider zoek je steeds naar de best mogelijke oplossing. De op- en afbouw en postproductie schrikken je niet af.
Profiel
Je volgt een opleiding project- en eventmanagement, Toerisme en recreatiemanagement, Theater- film- en literatuurwetenschap of gelijkaardig.
- Je kan zelfstandig werken
- Je bent een geboren planner, nauwkeurig & kan systematisch werken
- Je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken
- Je bent goed in overzicht bewaren en kan bijspringen waar nodig
- Je bent flexibel, denkt kritisch mee en bent stressbestendig
- Je bent beschikbaar in de krokusvakantie 2020 (24/02-01/03)
Aanbod
Werkervaring in de culturele sector
Een blik achter de schermen van een filmfestival
De kans om een inhoudelijk verschil te maken
Toegang tot alle films tijdens het festival

Periode
Het JEF festival gaat door in de krokusvakantie van 10/02/2020 t/m 02/03/2020. In het najaar 2019 starten de voorbereidingen voor de volgende editie. Kortere stageperiodes zijn bespreekbaar, maar de festivalperiode dient mee in de stage te zitten. Ideale stageperiode: tussen oktober en maart.

Solliciteren
Contactpersoon: Karo Guetens
Reageren voor: 30/09/2019

Interesse in deze stage? Stuur een mail met je CV en (korte) motivatie naar karo@jeugdfilm.be