Voltijds Stage


Organisatie
Zomer van Antwerpen
Sfeer en verrassing vormen het uitgangspunt van het programma van Zomer van Antwerpen dat even gevarieerd is als de stad en haar bewoners: muziek uit de vier windstreken, het beste uit het (inter)nationale circus, sterk visueel theater, dans op de meest ondenkbare plekken en tal van uitzonderlijke evenementen en installaties. Om de komende festivaleditie onvergetelijk te maken, zoeken wij Zomerfans met goesting in avontuur.
Functie
Zin om je handen uit de mouwen te steken en mee in te staan voor de concrete uitwerking van Zomer van Antwerpen? Ter voorbereiding van onze 26e editie zoeken wij tussen februari – september 2020 (periode overeen te komen) een stagiair voor ons productie team.

Functieomschrijving
Als stagiair productie wordt je volledig ondergedompeld in het festival. Je ondersteunt het productieteam bij de concrete uitwerking van Zomer van Antwerpen 2020: de planning van onze projecten, het contact met leveranciers en partners en de voorbereidingen van het logement van onze artiesten. Je beseft dat de voorbereiding van een evenement voor een deel bestaat uit administratie, maar ‘Hands on’ als je bent kan je ook ingezet worden op onze festivallocaties. Je denkt mee na over veiligheid van publiek en personeel en je gaat mee de baan op om voorstellingen op locatie neer te zetten. Daarbij bieden we volop ruimte voor jouw eigen initiatieven. Kortom, je bent een onmisbare radar voor zowel voorbereidend werk op kantoor als met je voeten in het gras op de festivallocaties.
Profiel
Profiel
-Je houdt van actie, bent praktisch en weet van aanpakken
-Problem solving is je middle name
-Je bent een absolute teamplayer
-Je werkt nauwkeurig en kan je eigen plan trekken
-Microsoft Office heeft geen geheimen voor je
-Engels/Frans of andere talen spreken is een plus
-Sociaal en flexibel ingesteld
-In het bezit zijn van een rijbewijs B is een pluspunt
-En last but not least, je bent zot van de Zomer
Aanbod
Aanbod
- Een leuke en gevarieerde stage in een jonge, internationale werkomgeving
- De stage kan tijdens de zomer eventueel verlengd worden als jobstudent
- Met regelmaat een gezellige happy hour
- Periode: overeen te komen tussen februari en augustus
- Flexibele uren
Solliciteren
Contactpersoon: Tine De Schutter
Reageren voor: 20/10/2019

Interesse? Mail je cv en motivatie naar sollicitatie@zva.be voor 20 oktober 2019 ter attentie van Tine De Schutter. Vermeld ook duidelijk voor welke functie je solliciteert.